Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο
Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο

Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο

 

 Φεστιβάλ  πργμτοποιείται το Σαββατοκύριακο  στο Βόλο και συγκεκριμένα το Σάββατο 28 και την  Κυριακή 29 Μαρτίου στο Εκθεσιακό και Αθλητικό Κέντρο Δήμου .

Το Φεστιβάλ  αποτελεί μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή  διοργάνωση και θα συμμετάσχουν ασκούμενοι από όλη την Ελλάδα, αποτελώντας ακόμη μία σημαντική εκδήλωση Αθλητικού Τουρισμού.

To είναι μέθοδος λειτουργικής προπόνησης η οποία στοχεύει στην βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης.
Μέσα από τη διδασκαλία διαφόρων αθλημάτων όπως άρση βαρών, ενόργανη,  κλειστού χώρου και δρομικών ασκήσεων, σκοπεύει να ισορροπήσει στον ασκούμενο όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως , ευλυγισία, αερόβια ικανότητα και μυϊκή αντοχή.

Είναι εξαιρετικά ασφαλές  εφόσον γίνεται από καθηγητές φυσικής αγωγής και  σε πιστοποιημένο από την CrossFit χώρο. Ενώ βλέπει κανείς άμεσα σημαντικά στη λειτουργικότητα του και στην ανάπτυξη της φυσικής του κατάστασης.

Το Αrgo Games είναι ένα Φεστιβάλ Fitness, στο οποίο γίνεται επίδειξη των επιμέρους αθλημάτων που ασχολείται το CrossFit, ώστε να κατανοήσει ο θεατής τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα  της σωματικής δραστηριότητας μέσα από το πρίσμα του CrossFit .

To Argo Festival διοργανώνεται από το Reebok CrossFit Volos υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου .

Πρόγραμμα Αγώνων:

Σάββατο 28/3              08.00 – 22.00

Κυριακή 29/3              09.00 – 17.00

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση