Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΣΠΟΡ / Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο
Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο

Φεστιβάλ Crossfit στο Βόλο

 

 Φεστιβάλ  πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο  στο Βόλο και συγκεκριμένα το Σάββατο 28 και την  Κυριακή 29 Μαρτίου στο και Αθλητικό Κέντρο Δήμου Βόλου.

Το Φεστιβάλ  αποτελεί μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή  διοργάνωση και θα συμμετάσχουν ασκούμενοι από όλη την Ελλάδα, αποτελώντας ακόμη μία σημαντική Αθλητικού Τουρισμού.

To είναι μέθοδος λειτουργικής προπόνησης η οποία στοχεύει στην βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης.
Μέσα από τη διδασκαλία διαφόρων αθλημάτων όπως , ενόργανη,  κωπηλασία κλειστού χώρου και δρομικών ασκήσεων, σκοπεύει να ισορροπήσει στον ασκούμενο όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως δύναμη, ευλυγισία, αερόβια ικανότητα και μυϊκή αντοχή.

Είναι εξαιρετικά ασφαλές  εφόσον γίνεται από καθηγητές φυσικής αγωγής και  σε πιστοποιημένο από την CrossFit χώρο. Ενώ βλέπει κανείς άμεσα σημαντικά αποτελέσματα στη λειτουργικότητα του και στην ανάπτυξη της φυσικής του κατάστασης.

Το Αrgo Games είναι ένα Φεστιβάλ Fitness, στο οποίο γίνεται επίδειξη των επιμέρους αθλημάτων που ασχολείται το CrossFit, ώστε να κατανοήσει ο θεατής τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα  της σωματικής δραστηριότητας μέσα από το πρίσμα του CrossFit .

To Argo Festival διοργανώνεται από το Reebok CrossFit Volos υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Πρόγραμμα Αγώνων:

Σάββατο 28/3              08.00 – 22.00

Κυριακή 29/3              09.00 – 17.00

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση