Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Φαντασμαγορικό θέαμα για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
Φαντασμαγορικό θέαμα για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Φαντασμαγορικό θέαμα για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του, το Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με την μοναδική ομάδα σημαιοφόρων από την Ιταλία (Sbatieratoridi Ferrara) στο περιθώριο της έκθεσης για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo DaVinci.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12.30 μ.μ. στην πλατεία του Αγ. Νικολάου θα γίνει η παρουσίαση της μοναδικής αυτής ομάδας με παραδοσιακές αναγεννησιακές στολές, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στις 19.00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν μία ξεχωριστή παρέλαση ξεκινώντας από την είσοδο του λιμανιού μέχρι το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, ενώ το βράδυ στις 19.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.
Όπως σημειώνει ο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνης, η διοργάνωση της παρέλασης της ομάδας Sbatieratori di Ferrara, υποστηρίζεται από το Μαγνησίας, με μοναδικό στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και την ενίσχυση της προβολής της πόλης.
«Φέτος, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Μαγνησίας θα διοργανώσει τέτοιου είδους επετειακές με αφορμή την συμπλήρωση ενός αιώνα από τη λειτουργία του θεσμού στο Νομό μας, σημειώνει ο κ. Μπασδάνης. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δρομολογούμε μία σειρά εκδηλώσεων που ευελπιστούμε να δώσουν υπεραξία στην περιοχή, αλλά και να υπενθυμίσουν στην τοπική κοινωνία την συμβολή του Επιμελητηρίου στην τοπική οικονομία. Η κορυφαία αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο με ταυτόχρονες και παράλληλες δράσεις.
Να σημειωθεί ότι η έκθεση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo DaVinci διοργανώνεται από το «Ergon Showground» και το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση