Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων
Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων

Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αντικατάστασης του Δημοτικού Φωτισμού στην Πλατεία των Άνω Λεχώνιων με την επίβλεψη του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου .

Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται ένα σοβαρό αίτημα της τοπικής Κοινότητας των Άνω Λεχωνίων και των κατοίκων της που επιτέλους ένα σημείο ς για την τοπική κοινότητα , η κεντρική πλατεία των Άνω Λεχωνίων, φωτίζεται και αναδεικνύεται όπως πρέπει.

Συγκεκριμένα, έγινε αντικατάσταση των φθαρμένων και παλαιών σιδερένιων ιστών με τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού ακόμη κι εκεί όπου είχαν αποκολληθεί ολοσχερώς, έγιναν νέες καλωδιώσεις και τοποθετήθηκαν νέες λάμπες ενισχυμένου φωτισμού 150WATT.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο έγινε της παλιάς παιδικής ς και εξελίσσονται οι εργασίες δημιουργίας μιας νέας παιδικής χαράς, σύμφωνα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Αυτή θα είναι η δεύτερη πιστοποιημένη που δημιουργεί ο Δήμος και παραδίδει προς χρήση στους μικρούς του.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ότι όλες αυτές οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου εξωραϊσμού της κεντρικής πλατείας του χωριού. Με τον τρόπο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες και στις υιπες ενότητες έτσι ώστε το συνολικό των εργασιών εξωραϊσμού να είναι ολοκληρωμένο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση