Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων
Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων

Εξωραϊσμός πλατείας Ανω Λεχωνίων

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αντικατάστασης του Δημοτικού Φωτισμού στην Πλατεία των Άνω Λεχώνιων με την επίβλεψη του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόλου.

Με τον τρόπο αυτό ικανοποιείται ένα σοβαρό αίτημα της τοπικής Κοινότητας των Άνω Λεχωνίων και των κατοίκων της που επιτέλους ένα σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα , η κεντρική πλατεία των Άνω Λεχωνίων, φωτίζεται και αναδεικνύεται όπως πρέπει.

Συγκεκριμένα, έγινε αντικατάσταση των φθαρμένων και παλαιών σιδερένιων ιστών με τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού ακόμη κι εκεί όπου είχαν αποκολληθεί ολοσχερώς, έγιναν νέες καλωδιώσεις και τοποθετήθηκαν νέες λάμπες ενισχυμένου φωτισμού 150WATT.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο έγινε αποξήλωση της παλιάς παιδικής χαράς και εξελίσσονται οι εργασίες δημιουργίας μιας νέας παιδικής χαράς, σύμφωνα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Αυτή θα είναι η δεύτερη πιστοποιημένη παιδική χαρά που δημιουργεί ο Δήμος Βόλου και παραδίδει προς χρήση στους μικρούς πολίτες του.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ότι όλες αυτές οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου εξωραϊσμού της κεντρικής πλατείας του χωριού. Με τον τρόπο αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες ενότητες έτσι ώστε το συνολικό αποτέλεσμα των εργασιών εξωραϊσμού να είναι ολοκληρωμένο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες #καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στην επικράτεια #καταιγίδες - https://t.co/wTGlTXs03B -

  • Με επευφημίες η πρεμιέρα της Φόνισσας του Γιώργου Κουμεντάκη #Φόνισσα - https://t.co/YNtX1qoz6A -

  • Εξιχνιάστηκαν επτά #κλοπές από Ι.Χ. στον Βόλο #κλοπές #ναρκωτικά - https://t.co/kdSHOmRcMn -

"Αλιεύοντας" την είδηση