Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας
Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας

 

 

Προκηρύσσονται εξετάσεις Β’ Περιόδου 2021 για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων (Κορωνίου και Νέγρη, Πεδίο του Άρεως, Νεάπολη Βόλου) την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 08:00.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά στην Υπηρεσία μέχρι και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου  2021 και ώρα 13:00 Η εξέταση θα γίνει με τη χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλής επιλογής σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην υπ’ αρίθ. 38200/1136/11‐08‐2011 ( 1969/Β/2011) του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων.

Οι υποψήφιοι για να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα επιδεικνύουν στην επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης ή το βιβλιάριο υγείας ή το διαβατήριό τους. Επιπλέον οι εξεταζόμενοι να κάνουν χρήση μάσκας και γαντιών και να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους:

 

  • πιστοποιητικό εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωναϊό COVID – 19 ή
  • βεβαίωση πλήρους κάλυψης – ανάρρωσης και εμβολιασμού, όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωναϊό COVID – 19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωναϊό COVID – 19 ή
  • βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωναϊού COVID – 19, (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών) η οποία εκδίδεται από την ψηφιακή πλατφόρμα gr μετά την καταχώρηση στην πλατφόρμα του αποτελέσματος από τον Φορέα που διενήργησε τον διαγνωστικό έλεγχο ή
  • πιστοποιητικό νόσησης, που εκδίδεται κατόπιν μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωναϊού COVID – 19 (rapid test), εντός τριάντα (30) ημερών μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί ως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εγκαταστάσεων και Επικοινωνιών της Υπηρεσίας μας καθημερινά, στο τηλέφωνο 24213.55534.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση