Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες τις επιταγές της αλυσίδας -ΜΑΡΙΟΠΟΥΛΟΣ σφράγισε η ΕΒΟΛ και προχωρά άμεσα στην είσπραξή τους δια της δικαστικής οδού.
Παράλληλα συμφώνησε με την πρόταση των καταναλωτών και των εργαζομένων της ΕΒΟΛ για , που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί, με αποκλεισμό του καταστήματος της αλυσίδας -ΜΑΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, επί της οδού στο Βόλο, τόσο από εργαζομέ όσο και από .

Τα παραπάνω αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου σε έκτακτη συνεδρίασή του, με διευρυμένη σύνθεση παρουσία αγροτών , κτηνοτρόφων, εργαζομένων και καταναλωτών.

Επίσης απεφασίσθη η σύγκληση για δεύτερη φορά Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου ν'αποφασίσουν τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων.

Παρά την νέα παράταση πληρωμής που έδωσε η ΕΒΟΛ στην αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις υπο της για πληρωμή των οφειλών της.

Επίσης ουδεμία ανταπόκριση της οικογένειας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΌΥ υπήρξε σε σχετική επιστολή των κτηνοτρόφων καθόσον η οφειλή προς την ΕΒΟΛ αφορά απαίτηση προς τους ίδιους , οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προτα επιβίωσης και θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ευαισθησία.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει αποκλεισμός και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας στο Βόλο, όπως είχε γίνει πρόσφατα καθώς και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση, όπου θα συμμετέχουν οι αγρότες με τα γεωργικά τους μηχανήματα και οι κτηνοτρόφοι με τα ζώα τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση