Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα δικαστήρια στέλνει η ΕΒΟΛ το CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όλες τις επιταγές της αλυσίδας -ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σφράγισε η ΕΒΟΛ και προχωρά άμεσα στην είσπραξή τους δια της δικαστικής οδού.
Παράλληλα συμφώνησε με την πρόταση των καταναλωτών και των εργαζομένων της ΕΒΟΛ για διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί, με αποκλεισμό του καταστήματος της αλυσίδας -ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, επί της οδού Λαρίσης στο Βόλο, τόσο από εργαζομένους όσο και από καταναλωτές.

Τα παραπάνω αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου σε έκτακτη συνεδρίασή του, με διευρυμένη σύνθεση παρουσία αγροτών , κτηνοτρόφων, εργαζομένων και καταναλωτών.

Επίσης απεφασίσθη η σύγκληση για δεύτερη φορά Γενικής Συνέλευσης των αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου ’αποφασίσουν τα επόμενα στάδια των κινητοποιήσεων.

Παρά την νέα παράταση πληρωμής που έδωσε η ΕΒΟΛ στην αλυσίδα S/M ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε στις υποσχέσεις της για πληρωμή των οφειλών της.

Επίσης ουδεμία ανταπόκριση της οικογένειας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΌΥ υπήρξε σε σχετική επιστολή των κτηνοτρόφων καθόσον η οφειλή προς την ΕΒΟΛ αφορά απαίτηση προς τους ίδιους , οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης και θα έπρεπε να υπάρχει σχετική ευαισθησία.

Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες, θα υπάρξει αποκλεισμός και όλων των καταστημάτων της αλυσίδας στο Βόλο, όπως είχε γίνει πρόσφατα καθώς και στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση, όπου θα συμμετέχουν οι αγρότες με τα γεωργικά τους και οι κτηνοτρόφοι με τα τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση