Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ετοιμότητα στη ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές
Ετοιμότητα στη ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές

Ετοιμότητα στη ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές

Σε κλίμα ενότητας και μεγάλης αγωνιστικότητας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στα γραφεία της η διευρυμένη ΔΕΕΠ ς της Νέας Δημοκρατίας, υπό την Προεδρία του  Νίκου Αθανασάκη, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και  συντονιστή της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ  Νίκου Χαρδαλιά, των υποψήφιων βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των τοπικών στελεχών του κόμματος σε θέσεις ευθύνης.

Η συνεδρίαση περιλάμβανε θέματα της επικαιρότητας, την οργάνωση της προεκλογικής ς του Πρωθυπουργού την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο Βόλου, ενώ έγινε συζήτηση για τις εθνικές και αποτίμηση του Κυβερνητικού έργου της Νέας Δημοκρατίας,  η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί με επιτυχία, πρωτόγνωρες κρίσεις,  κρατώντας όρθια τη χώρα και την κοινωνία.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των βουλευτών, των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., του προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και μελών του Κόμματος.

Η συνεδρίαση της Δ.Π. έκλεισε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία του κόμματος στη , με τους πολίτες να εμπιστεύονται ξανά την και τον Κυριάκο  Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια ακολούθησε παλαιών στελεχών, πρώην βουλευτών, πολιτευτών, δημάρχων, προέδρων και φίλων του κόμματος στο Εκλογικό Κέντρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας.

Ο υφυπουργός   Νίκος συνομίλησε και με τα 200 μέλη της Νέας Δημοκρατίας και απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκομένους  έκανε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση του λαϊκισμού όπως την αποκάλεσε, χαρακτηρίζοντας ιδεοληπτική και εμμονική της στάση της στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τους πολίτες.

Τέλος κάλεσε το σύνολο των στελεχών, φίλων και ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας  σε άμεση κινητοποίηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις της 21ης Μαΐου που θα οδηγήσει σε αυτο κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση