Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα
Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Η παράταξη “Δύναμη Βόλου” με σχετική της επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ζητάει την έγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το επικείμενο της 5ης Ιουλίου.

Η επιστολή είναι η εξής:

“Κύριε Πρόεδρε,

Για την 5 Ιουλίου 2015, η Κυβέρνηση προκήρυξε για την επικύρωση ή όχι της πρότασης των Θεσμών της 25/6/2015 για την της Χώρας μας.

Το του δημοψηφίσματος θα είναι καθοριστικό για τα μέλλον της Χώρας μας. Οι συνέπειες για την Αυτοδιοίκηση είναι αυτονόητες (μεταξύ άλλων διακοπή ς προγραμμάτων και έργων ), πόσο μάλλον έπειτα από το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή κατέθεσε ένα μέρος των διαθεσίμων του Δήμου στην διάθεση της Κεντρικής Κυβέρνησης.

Η ΚΕΔΕ εξέδωσε επί του δημοψηφίσματος. Το ίδιο έπραξε και η ΕΠΕ.

Επειδή το διακύβευμα είναι πραγματικά μεγάλο για το μέλλον της Χώρας μας αλλά και για την υπόσταση, τη λειτουργία και παρεχόμενες του Δήμου μας διότι το ζήτημα εν τέλει δεν αφορά μόνον την Κεντρική Διοίκηση αλλά και τους ΟΤΑ και τον Δήμο μας ειδικότερα.

Ζητούμε την σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου πριν την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 με θέμα ημερήσιας διάταξης : Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου επί του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Θεωρούμε ότι στο μείζον αυτό ζήτημα που θα καθορίσει και θα επηρεάσει άμεσα και όχι έμμεσα την λειτουργία του Δήμου οφείλει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει ξεκάθαρη θέση.”

Με τιμή

Μιχάλης Μιτζικός

Αικατερίνη Τσοπουρίδου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση