Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα
Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Η παράταξη “Δύναμη Βόλου” με σχετική της επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ζητάει την έγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Η επιστολή είναι η εξής:

“Κύριε Πρόεδρε,

Για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, η Κυβέρνηση προκήρυξε δημοψήφισμα για την επικύρωση ή όχι της πρότασης των Θεσμών της 25/6/2015 για την χρηματοδότηση της Χώρας μας.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι καθοριστικό για τα μέλλον της Χώρας μας. Οι συνέπειες για την Αυτοδιοίκηση είναι αυτονόητες (μεταξύ άλλων χρηματοδότησης προγραμμάτων και έργων ΕΣΠΑ), πόσο μάλλον έπειτα από το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή κατέθεσε ένα μέρος των διαθεσίμων του Δήμου στην διάθεση της Κεντρικής Κυβέρνησης.

Η ΚΕΔΕ εξέδωσε απόφαση επί του δημοψηφίσματος. Το ίδιο έπραξε και η ΕΝΠΕ.

Επειδή το διακύβευμα είναι πραγματικά μεγάλο για το μέλλον της Χώρας μας αλλά και για την υπόσταση, τη λειτουργία και παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας διότι το ζήτημα εν τέλει δεν αφορά μόνον την Κεντρική Διοίκηση αλλά και τους ΟΤΑ και τον Δήμο μας ειδικότερα.

Ζητούμε την σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου πριν την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 με θέμα ημερήσιας διάταξης : Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου επί του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Θεωρούμε ότι στο μείζον αυτό ζήτημα που θα καθορίσει και θα επηρεάσει άμεσα και όχι έμμεσα την λειτουργία του Δήμου οφείλει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει ξεκάθαρη θέση.”

Με τιμή

Μιχάλης

Αικατερίνη Τσοπουρίδου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση