Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα
Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Αίτηση για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το δημοψήφισμα

Η παράταξη “Δύναμη ” με σχετική της επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει την έγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Η επιστολή είναι η εξής:

“Κύριε Πρόεδρε,

Για την 5 Ιουλίου 2015, η Κυβέρνηση προκήρυξε δημοψήφισμα για την επικύρωση ή όχι της πρότασης των Θεσμών της 25/6/2015 για την της Χώρας μας.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι καθοριστικό για τα μέλλον της Χώρας μας. Οι συνέπειες για την Αυτο είναι αυτονόητες (μεταξύ άλλων ς προγραμμάτων και έργων ), πόσο μάλλον έπειτα από το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή κατέθεσε ένα μέρος των διαθεσίμων του Δήμου στην διάθεση της Κεντρικής Κυβέρνησης.

Η Κ εξέδωσε απόφαση επί του δημοψηφίσματος. Το ίδιο έπραξε και η .

Επειδή το διακύβευμα είναι πραγματικά μεγάλο για το μέλλον της Χώρας μας αλλά και για την υπόσταση, τη λειτουργία και παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου μας διότι το ζήτημα εν τέλει δεν αφορά μόνον την Κεντρική Διοίκηση αλλά και τους ΟΤΑ και τον Δήμο μας ειδικότερα.

Ζητούμε την σύγκλιση Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου πριν την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 με θέμα ημερήσιας διάταξης : Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου επί του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Θεωρούμε ότι στο μείζον αυτό ζήτημα που θα καθορίσει και θα επηρεάσει άμεσα και όχι έμμεσα την λειτουργία του Δήμου οφείλει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει ξεκάθαρη θέση.”

Με τιμή

Μιχάλης Μιτζικός

Αικατερίνη Τσοπουρίδου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση