Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών
Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών

Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών

Με του στους αρμόδιους Υπουργούς Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη. το Τεχνικό ς αναφέρθηκε στο ζήτημα των αδειών των προσωρινών επιθεωρητών ζητώντας παράτασή τους.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Στις 30.06.2015 έληξαν οι χιλιάδων προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών με να εκκρεμούν εκατοντάδες δηλώσεις πολιτών του ομού ς.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο νομό, από τους 400 περίπου ενεργειακούς επιθεωρητές που υπήρχαν μέχρι τα Ιουνίου, μόνο δύο πλέον έχουν δικαίωμα να προβαίνουν σε ενεργειακές επιθεωρήσεις και μόνο ο ένας εξ αυτών είναι εν ενεργεία.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν δηλώσεις από μέρους της κυβέρνησης ότι θα ανανεωνόταν οι των ενεργειακών επιθεωρητών, ωστόσο αυτό μέχρις στιγμής δεν έχει συμβεί, με εκατοντάδες δηλώσεις που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες σε αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις κατοικιών να μην μπορούν να ολοκληρωθούν.

Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να προβείτε σε παράταση των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση