Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών
Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών

Αίτηση για παράταση αδειών προσωρινών επιθεωρητών

Με επιστολή του στους αρμόδιους Υπουργούς Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη. το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας αναφέρθηκε στο ζήτημα των αδειών των προσωρινών επιθεωρητών ζητώντας παράτασή τους.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Στις 30.06.2015 έληξαν οι άδειες χιλιάδων προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών με αποτέλεσμα να εκκρεμούν εκατοντάδες δηλώσεις πολιτών του Νομού Μαγνησίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στο νομό, από τους 400 περίπου ενεργειακούς επιθεωρητές που υπήρχαν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, μόνο δύο πλέον έχουν δικαίωμα να προβαίνουν σε ενεργειακές επιθεωρήσεις και μόνο ο ένας εξ αυτών είναι εν ενεργεία.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν δηλώσεις από μέρους της κυβέρνησης ότι θα ανανεωνόταν οι άδειες των ενεργειακών επιθεωρητών, ωστόσο αυτό μέχρις στιγμής δεν έχει συμβεί, με αποτέλεσμα εκατοντάδες δηλώσεις που χρησιμοποιούνται από τους πολίτες σε αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις κατοικιών να μην μπορούν να ολοκληρωθούν.

Θεωρούμε ότι πρέπει άμεσα να προβείτε σε παράταση των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση