Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έτοιμη η ΝΔ για τις εκλογές στη Μαγνησία
Έτοιμη η  ΝΔ για τις εκλογές στη Μαγνησία

Έτοιμη η ΝΔ για τις εκλογές στη Μαγνησία

 

 

 

Tα εκλογικά κέντρα & τμήματα του Ν. καθώς και ενημερωτικές πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν από την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) .

Στο Ν. θα στηθούν σε 19 εκλογικά κέντρα,  που περιλαμβάνουν όλους τους Δήμους και τις γεωγραφικές περιοχής της , σύμφωνα με  τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή.

-Στο Δήμο Βόλου θα υπάρχουν έξι εκλογικά κέντρα, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, και στα πρώην Δημαρχεία Αγριάς, Ν. Αγχιάλου, Ν. Ιωνίας, Αρτέμιδας και Πορταριάς (11 εκλογικά κέντρα).

-Στο Δήμο Αλμυρού, θα στηθούν τέσσερα εκλογικά κέντρα στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, Πτελεό, Σούρπη και .

-Στο Δήμο Ζαγοράς, εκλογικά κέντρα θα δημιουργηθούν στο Δημαρχείο Ζαγοράς και στο κοινοτικό κατάστημα Μουρεσίου.

-Στο θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά κέντρα στο πρώην κοινοτικό γραφείο Άνω Γατζέας και στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής.

-Στο Δήμο Ρ. Φεραίου εκλογικά κέντρα για τις εκλογές της Ν.Δ. θα λειτουργήσουν στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου και στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου.

-Τέλος, από ένα εκλογικό κέντρο θα δημιουργηθεί στα νησιά των Σποράδων και συγκεκριμένα στα Δημαρχεία Αλοννήσου και Σκοπέλου και στο ΚΕΠ Σκιάθου.

Το χρίσμα του προέδρου της Ν.Δ. διεκδικούν ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος , ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τη ΝΕΦΕ, τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών, ενώ μπορούν να ενημερωθούν όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθούν από τις κατά τόπους Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ψηφίσει είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο), το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 €. Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισαν την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.

Οι θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση