Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας
Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων πραγματοποίησε την Παρασκευή 15-04-2016 ο νέος της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα. αρχικά συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή στο έργο του. Παράλληλα τον ενημέρωσε για θέματα του Νομού ς που άπτονται της συνς της Περιφερειακής Ενότητας και του Στρατού, ενώ από τη συζήτηση δεν έλειψε και το θέμα των προσφύγων, που όπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές είναι ένα θέμα που χρειάζεται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς, αλλά και τη συνένωση δυνάμεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ελληνικού Στρατού.

Ο νέος από την πλευρά του τόνισε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνς, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε «όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα τοπικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και επιδιώκουμε να συνεχιστεί καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, συνένωση που εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αλλά και ως ς με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό το κάνουμε πράξη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση