Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 28-02-2020, ο νέος διοικητής Πυροσβεστικής Νομού Μαγνησίας Νικόλαος Μητσογιάννης , συνοδευόμενος από τον διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Γεώργιο Βλόντζο και τον πρόεδρο Πυροσβεστών Νομού Μαγνησίας Απόστολο  Κουφογιώργο .

Η κ. Κολυνδρίνη συνεχάρη το νέο διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Πυροσβεστικών Υπηρεσίας ήταν άψογη παρά τις δύσκολες και ακραίες καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεργάστηκαν αρκετές φορές.

Ο κ. Μητσογιάννης από την πλευρά του τόνισε, ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας, ενώ κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα στην εκατέρωθεν διαπιστούμενη έλλειψη πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει. Ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, όλα τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιδιώκουμε να συνεχιστεί, καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση