Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη νέου διοικητή Π.Υ. Μαγνησίας στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, στην ντιπεριφερειάρχη Μγνησίας και Σποράδων , πραγματοποίησε την Παρασκευή 28-02-2020, ο νέος Πυροσβεστικής Νομού Μαγνησίας Νικόλαος Μητσογιάννης , συνοδευόμενος από τον διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Γεώργιο Βλόντζο και τον πρόεδρο Πυροσβεστών Νομού Μαγνησίας Απόστολο  Κουφογιώργο .

Η κ. συνεχάρη το νέο διοικητή και του ευχήθηκε καλή στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η συν μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Πυροσβεστικών Υπηρεσίας ήταν άψογη παρά τις δύσκολες και ακραίες καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεργάστηκαν αρκετές φορές.

Ο κ. Μητσογιάννης από την πλευρά του τόνισε, ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνς, ενώ κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών και άλλων φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα στην εκατέρωθεν διαπιστούμενη έλλειψη πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι στο νέο Διοικητή καλή και δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει. Ως , όλα τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιδιώκουμε να συνεχιστεί, καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση