Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εθιμοτυπική επίσκεψη NATOϊκών στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων
Εθιμοτυπική επίσκεψη NATOϊκών στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Εθιμοτυπική επίσκεψη NATOϊκών στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, πραγματοποίησε την Παρασκευή 3-08-2018 ο νέος Διοικητής δύο Ναυτικών Δυνάμεων του Ο “SNMCMG2” και Κυβερνήτης του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού Frank Maginsky, συνοδευόμενος από τον Πλωτάρχη Αναγνωστάκη Σπυρίδων και αξιωματικούς των Ναυτικών Δυνάμεων του Ο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Κολυνδρίνη αρχικά συνεχάρη τον Frank Maginsky  για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή στο έργο του, λέγοντας χαρακτηριστικά «εύχομαι στη σημαντική αυτή θέση που κατέχετε να αντιμετωπίζετε μόνο θέματα ειρήνης και όχι πολέμου», ενώ στη συνέχεια τον ευχαρίστησε για την επίσκεψή του στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας ς τονίζοντας ότι είναι μεγάλη της και τιμή η επίσκεψη του Διοικητή των Ναυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Ο νέος Διοικητής Frank Maginsky  από την πλευρά του τόνισε ότι αποστολή των Ναυτικών Δυνάμεων του ΝΑΤΟ είναι ο και η εξουδετέρωση ναρκών σε θαλάσσιες περιοχές, παρέχοντας ασφάλεια σε όλες τις θαλάσσιες οδούς,οι Ναυτικές Δυνάμεις που διοικεί είναι μέρος της συνολικής Νατοϊκής Δύναμης και μπορούν να παρέμβουν και να συνδράμουν οπουδήποτε και όποτε χρειασθεί. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, επιδίδονται συνεχώς σε ασκήσεις κατά τη διάρκεια του δρομολογίου των πλοίων, όπως έγινε στη Μαύρη Θάλασσα το προηγούμενο διάστημα και στην Αδριατική τον Σεπτέμβριο.

Ανέφερε μάλιστα ότι αυτό το διάστημα και για όλο τον Αύγουστο το προσωπικό θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και μέχρι τη Δευτέρα που θα παραμείνουν στο Βόλο θα μπορέσουν να γνωρίσουν την πόλη και την περιοχή.

Τέλος ο Διοικητής Frank Maginsky, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα τα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, λέγοντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που ακυρώνει την δεξίωση που είχε προγραμματίσει, με την κ. Κολυνδρίνη να τονίζει ότι είναι μια σωστή , μιας και η χώρα μας ακόμη πενθεί, με τον κατάλογο των νεκρών να μην έχει ακόμη κλείσει.

Με την ολο της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, η κ. Κολυνδρίνη έδωσε αναμνηστικά δώρα στον Διοικητή και όλους τους Αξιωματικούς, ενώ ο κ. Maginsky, έδωσε στην κ. Κολυνδρίνη πλακέτα με το σήμα των Νατοϊκών Δυνάμεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση