Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εθιμοτυπική επίσκεψη διοίκησης του ΟΛΒ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ
Εθιμοτυπική επίσκεψη διοίκησης  του ΟΛΒ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη διοίκησης του ΟΛΒ στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ

Εθιμοτυπική στην αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων (ΠΕΜΣ) Δωροθέα , στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) Σκάγιαννης Παντελής και Τοζίδης Γιώργιος.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το πλαίσιο συνεργασίας της ΟΛΒ ΑΕ και της , με μοναδικό σκοπό την από κοινού προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης του Οργανισμού Λιμένος και του Λιμένα Βόλου.

Η αναφέρθηκε ειδικότερα στα έργα της σε σχέση με το λιμάνι του Βόλου, με εκτενή αναφορά, το ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας (ISPS), προϋπολογισμού 1.200.000,00 €, το οποίο επιτυγχάνει την αναβάθμιση της ασφάλειας των λιμενικών υποδομών.

Ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους της ΟΛΒ ΑΕ, ότι υπάρχει η δυνατότητα υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων με την , μόλις ολοκληρώσει ο Οργανισμός Λιμένος τις όποιες μελέτες έχει προγραμματίσει για έργα στον Λιμένα Βόλου.

Οι κ.κ. Σκάγιαννης και Τοζίδης ανέφεραν ότι καταγράφεται επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι του Βόλου, σχετικά με το του σκέλος, όπου υπάρχουν προοπτικές, εξαιτίας της αναμενόμενης σιδηροδρομικής σύνδεσής του, με τα εμπορευματικά κέντρα της Λάρισας.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν ότι η καλή συνεργασία της ΟΛΒ ΑΕ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα συνεχισθεί, προς όφελος της πόλης του Βόλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το λιμάνι του Βόλου μπορεί να πετύχει πολλά, μέσα από συνεργασίες με όλους τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση