Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ιωλκό
Εθελοντική  Αιμοδοσία στην  Ιωλκό

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ιωλκό

Εθελοντική Αιμοδοσία οργανώνει η Δημοτική Ενότητα Ιωλκού του Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00-20:00 στις Αηδονοφωλιές όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Η Δημοτική Ενότητα Ιωλκού διατηρεί Τράπεζα Αίματος εδώ και πολλά χρόνια χάρις στην ευαισθησία των εθελοντών-δημοτών που ανταποκρίνονται στην πρόσκληση και προσφέρουν αίμα όταν τους ζητηθεί.

H εθελοντική αιμοδοσία στην Δημοτική Ενότητα Ιωλκού οργανώνεται δύο φορές το χρόνο –Άνοιξη και Φθινόπωρο.

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Είναι δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών αίματος για τους συγγενείς και οικείους όποτε κριθεί αναγκαίο.

Δεν είναι απλά φιλανθρωπία –είναι μία έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μόνο η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος παρέχει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Καλούνται όλοι οι δημότες αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση