Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.
Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.

Εθελοντική που διοργανώνει ο Εθελοντών Αιμοδοτών . Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη»από το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, έξω από την ΠΕΜΣ,   στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, μαζί με την κινητή μονάδα του .

Η του τμήματος Αιμοδοσίας του Εύα Κουτσιμπάνα , έκανε λόγο για σταδιακή συμμετοχή, προσθέτοντας ότι “ο ανταποκρίνεται, μερικές φορές όχι όσο θα θέλαμε και όποιος μπορεί να  δώσει αίμα γιατί το καλοκαίρι είναι μπροστά μας”.

Από την πλευρά του ο Σπ. Ιατρόπουλος, ταμίας στον Σύλλογο Αιμοδοτών “Αλληλεγγύη”, είπε: “Είναι μια προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε”, ενώ σχολιάζοντας την συμμετοχή πρόσθεσε: “Πηγαίνουμε πολύ καλά και ελπίζουμε γι ακόμη καλύτερα”.

Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στα των Β.  Σποράδων. “Ανά πάσα στιγμή υπάρχει ανάγκη από αίμα. Ποτέ δεν τελειώνουν οι ανάγκες. Βοηθήστε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο και νέα μέλη να ερθούν” το του κ. Ιατρόπουλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση