Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.
Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε.Μ.Σ.

Εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη»από το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, έξω από την ΠΕΜΣ,   στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, μαζί με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου.

Η γιατρός του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου Εύα Κουτσιμπάνα , έκανε λόγο για σταδιακή συμμετοχή, προσθέτοντας ότι “ο κόσμος ανταποκρίνεται, μερικές φορές όχι όσο θα θέλαμε και όποιος μπορεί να  δώσει αίμα γιατί το καλοκαίρι είναι μπροστά μας”.

Από την πλευρά του ο Σπ. Ιατρόπουλος, ταμίας στον Σύλλογο Αιμοδοτών “Αλληλεγγύη”, είπε: “Είναι μια προσπάθεια για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε”, ενώ σχολιάζοντας την συμμετοχή πρόσθεσε: “Πηγαίνουμε πολύ καλά και ελπίζουμε γι ακόμη καλύτερα”.

Η επόμενη αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα νησιά των Β.  Σποράδων. “Ανά πάσα στιγμή υπάρχει ανάγκη από αίμα. Ποτέ δεν τελειώνουν οι ανάγκες. Βοηθήστε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο κόσμο και νέα μέλη να ερθούν” το μήνυμα του κ. Ιατρόπουλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ψηφιακή αναλυτική καταγραφή των ορίων οικισμών του Πηλίου - https://t.co/iv3nHzIXkf -

  • Μνήμη Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου - https://t.co/xMDKSgKeKm -

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στη Θεσσαλονίκη ο στίβος της Νίκης Βόλου - https://t.co/AymXbYjMZ9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση