Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ τον Οκτώβριο για την ανάδειξη προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ
Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ τον Οκτώβριο για την ανάδειξη προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ

Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ τον Οκτώβριο για την ανάδειξη προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου συνήλθε στον Βόλο η Εφορευτική Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρεις Μγνησίας (ΕΦ.Ε.Ε.Π. ς), παρουσία του υπευθύνου συντονιστή της Δ.Ε.Ε.Π ς Χρήστου Χατζησαλάτα.

Η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή για τις είναι η εξής:

1) Χρήστος Χατζησαλάτας

2) Χρήστος ούσιος Αναπληρωτής πρόεδρος

3) Αθηνά Ελυθερίου Τακτικό μέλος

4) Νικόλαος Παντελοδήμος Τακτικό μέλος

5) Κωνσταντίνος Ζιάμπας Αναπληρωματικό μέλος

6) Ευαγγελία Ναούμ Αναπληρωματικό μέλος

Οι Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΔΠ και , των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου . Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά.

Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Στο site του κόμματος nd.gr στην ενότητα “Εσωκομματικές Εκλογές” θα βρείτε την εγκύκλιο των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση