Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού

Πρωτοβουλία ς τροφίμων για τους 300 – και πλέον – πρόσφυγες που βρίσκονται στον σταθμό Σ.Ε.Α μεταξύ Σούρπης και Αλμυρού, από τις τρεις χθες το απόγευμα, ανέλαβε η ΕΡΤ σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και του ομού.

Οι πρόσφυγες – μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά – επέβαιναν σε έξι πούλμαν και είχαν προορισμό την . Το ταξίδι τους διακόπηκε – άγνωστο για πόσο – όταν του Α.Τ. Αλμυρού, σε εφαρμογή σχετικών εντολών, σταμάτησαν τα πούλμαν στον σταθμό Σ.Ε.Α, όπου και παραμένουν μέχρις ότου αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην .

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, μοιράστηκαν στους πρόσφυγες αργά σήμερα το μεσημέρι από εργαζόμενους της ΕΡΤ .

Εκτός από τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν αυτή την προσπάθεια σημαντική ήταν – για μια ακόμη φορά – η συμβολή, αφενός της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, αφετέρου της Κουζίνας Αλληλεγγύης, χάρη στην εθελοντική προσφορά της οποίας παρασκευάστηκε φαγητό, για τη σίτιση όλων των εγκλωβισμένων προσφύγων.

Εξίσου σημαντική ήταν και η συνδρομή της κοινωνικής, μη κυβερνητικής οργάνωσης , που συνέβαλλε με προμήθειες σε , φρυγανιές και όσπρια.

μεταναστες2μεταναστες1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση