Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΕΡΤ για τους πρόσφυγες στα ΣΕΑ Aλμυρού

Πρωτοβουλία ς τροφίμων για τους 300 – και πλέον – που βρίσκονται στον σταθμό Σ.Ε.Α μεταξύ Σούρπης και Αλμυρού, από τις τρεις χθες το απόγευμα, ανέλαβε η σε με τοπικές επιχειρήσεις και του Νομού.

Οι – μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά – επέβαιναν σε έξι πούλμαν και είχαν προορισμό την Ειδομένη. Το ταξίδι τους διακόπηκε – άγνωστο για πόσο – όταν αστυνομικοί του Αλμυρού, σε εφαρμογή σχετικών εντολών, σταμάτησαν τα πούλμαν στον σταθμό Σ.Ε.Α, όπου και παραμένουν μέχρις ότου αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Ειδομένη.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, μοιράστηκαν στους πρόσφυγες αργά σήμερα το μεσημέρι από εργαζόμενους της .

Εκτός από τις επιχειρήσεις που συνέδραμαν αυτή την προσπάθεια σημαντική ήταν – για μια ακόμη φορά – η συμβολή, αφενός της Ιεράς Μητρόπολης , αφετέρου της Κουζίνας Αλληλεγγύης, χάρη στην εθελοντική προσφορά της οποίας παρασκευάστηκε φαγητό, για τη σίτιση όλων των εγκλωβισμένων προσφύγων.

Εξίσου σημαντική ήταν και η συνδρομή της κοινωνικής, μη κυβερνητικής οργάνωσης ΑΡΣΙΣ, που συνέβαλλε με προμήθειες σε , φρυγανιές και όσπρια.

μεταναστες2μεταναστες1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση