Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ερωτήσεις Παν. Ηλιόπουλου για το Κ.Υ. Ζαγοράς και το οδικό κύκλωμα
Ερωτήσεις Παν. Ηλιόπουλου για το Κ.Υ. Ζαγοράς και το οδικό κύκλωμα

Ερωτήσεις Παν. Ηλιόπουλου για το Κ.Υ. Ζαγοράς και το οδικό κύκλωμα

Ερωτήσεις κατέθεσε στο κοινοβούλιο ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την αδυναμία κάλυψης των εφημεριών στο και την οικονομική ζημία των παραγωγών λόγω των προβλημάτων του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο κ. Ηλιόπουλος-μεταξύ άλλων- αναφέρει: “Ο της αυθαίρετης απόσπασης δύο ιατρών με το γεγονός ότι η περιοχή είναι αρκετά δύσβατη, καθιστούν άμεση ανάγκη την κάλυψη του ιατρικού προσωπικού. Σχετικώς με το οδικό δίκτυο πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα, καθώς η ζημία που συνεπάγεται είναι αρκετά μεγάλη για τους κατοίκους και ειδικά για τους παραγωγούς που δεν μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα τους.

Η Χρυσή Αυγή, όπως είχε δεσμευθεί ο ίδιος, στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών εμπράκτως και συγκεκριμένα τώρα που παρήλθαν οι εκλογές.

Η ανανέωση των δεσμών εμπιστοσύνης σηματοδοτεί μια νέα κοινοβουλευτική περίοδο γεμάτη συνεχείς και δυναμικές παρεμβάσεις για τον τόπο, τη Μαγνησία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ετήσια Επιχειρηματική Επιμορφωτική Συνάντηση του #ΣΒΘΣΕ #ΣΒΘΣΕ - https://t.co/dtroQwhDbk -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2021 (Καν. Ε.Ε. 1257/99  «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/v5wAoL0A1Y… -

  • Η Νίκη Βόλου στηρίζει το έργο της «Φλόγας» - https://t.co/Q8sbxZk9e2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση