Βρίσκεστε εδώ:  / ΛΑΡΙΣΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα»
Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την  εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα»

Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα»

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρενέβη άμεσα ενάντια στην επικείμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα» στο Συκούριο στη Λάρισα, μια ενέργεια με επικίνδυνες προεκτάσεις και συνέπειες στη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης, δημοσίας τάξης και ασφάλειας της περιοχής.

Με ερώτηση που κατέθεσε στο αρμόδιο Υπουργείο, τονίζει ότι μια τέτοια ενέργεια υποδαυλίζει κλίμα συμπλοκών, συγκρούσεων, παραβατικών και εγκληματικών συμπεριφορών, οι οποίες θα αποβούν εις βάρος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Εκτός των διαβρωτικών, για την εθνική συνοχή, επιπτώσεων που επέρχονται από την μεθοδική διάχυση των λαθρομεταναστευτικών ροών αυτών σε όλη την ελληνική επικράτεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση ανακύπτει κίνδυνος μεγίστων διαστάσεων, καθώς οι λαθρομετανάστες που πρόκειται θα εγκατασταθούν εκεί, θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις οποίες φυλάσσονται πυρομαχικά και βαρέου τύπου βλήματα.

Επίσης, από το στρατόπεδο στο Συκούριο διέρχεται αγωγός καυσίμων ο οποίος τροφοδοτεί τα στρατόπεδα του νομού. Συνεπώς εγείρονται θέματα εθνικής ασφάλειας και δημοσίας τάξης, καθίσταται δε αντιληπτός ο κίνδυνος δολιοφθοράς του αγωγού και των στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Χρυσή Αυγή θα μεταχειρισθεί κάθε νόμιμο μέσο ώστε να μπλοκάρει αυτήν την επικίνδυνη απόφαση, η οποία θα πυροδοτήσει πλήθος δυσάρεστων και επικίνδυνων εξελίξεων και θα θέσει σε κίνδυνο την δημόσια και εθνική ασφάλεια».

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

-Ποιές οι άμεσες ενέργειές σας για την αποτροπή της εγκαταστάσεως λαθρομεταναστών σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή, καθώς προκύπτει κίνδυνος κοινωνικών ταραχών και υπονομεύσεως της εθνικής ασφάλειας;

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρεμιέρα της Παιδικής Σκηνής της Πειραματικής Σκηνής με «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» - https://t.co/NYilpMfqwf -

  • Ενέργειες του δημάρχου Σκοπέλου στην Αθήνα - https://t.co/4F2HFial5R -

  • - https://t.co/7A3fN6kPUH -

"Αλιεύοντας" την είδηση