Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την Ένωση Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου  για την Ένωση  Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την Ένωση Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας

Eρώτηση κατέθεσε άμεσα ο ς της Χρυσής ς, για το φλέγον ζήτημα της ανάγκης παρατάσεως του χρονικού πλαισίου για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών ενός μεγάλου αριθμού μικροπωλητών της “Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε ς “ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” .

Μέσω της ερωτήσεως στο αρμόδιο υπουργείο καταδεικνύει όλους τους λόγους οι οποίοι συνηγορούν στην αδυναμία ανανεώσεως των αδειών μέχρι την καταληκτική 30 Ιουνίου.

Οι μικροπωλητές, μέσω της ς, τονίζουν ότι συντρέχοντες παράγοντες καθιστούν αδύνατη την περάτωση της ανανεώσεως των αδειών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και καταγγέλουν την κυβέρνηση για ωμό εμπαιγμό και πολιτική ανυποληψία.

“Οι μικροπωλητές των Λαϊκών Αγορών αποτελούν ένα βασικό κομ της ελληνικής ς, η οποία στενάζει από την επιβληθείσα οικονομική ύφεση γι' αυτό το λόγο η κυβέρνηση οφείλει να εισακούσει άμεσα τα αιτήματά τους και να τα υλοποιήσει χωρίς περιστροφές και επικοινωνιακά τεχνάσματα”, τονίζει ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση