Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την Ένωση Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου  για την Ένωση  Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για την Ένωση Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας

Eρώτηση κατέθεσε άμεσα ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για το φλέγον ζήτημα της ανάγκης παρατάσεως του χρονικού πλαισίου για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών ενός μεγάλου αριθμού μικροπωλητών της “Ένωσης Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε Μαγνησίας “ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ” .

Μέσω της ερωτήσεως στο αρμόδιο υπουργείο καταδεικνύει όλους τους λόγους οι οποίοι συνηγορούν στην αδυναμία ανανεώσεως των αδειών μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 30 Ιουνίου.

Οι μικροπωλητές, μέσω της επιστολής, τονίζουν ότι συντρέχοντες παράγοντες καθιστούν αδύνατη την περάτωση της ανανεώσεως των αδειών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και καταγγέλουν την κυβέρνηση για ωμό εμπαιγμό και πολιτική ανυποληψία.

«Οι μικροπωλητές των Λαϊκών Αγορών αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, η οποία στενάζει από την επιβληθείσα οικονομική ύφεση γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση οφείλει να εισακούσει άμεσα τα αιτήματά τους και να τα υλοποιήσει χωρίς περιστροφές και επικοινωνιακά τεχνάσματα», τονίζει ο βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη στην Αθήνα της επιτρόπου της Ε.Ε. Στέλλας Κυριακίδου - https://t.co/lljUFaBU2u -

  • Σε οικογενειακή ατμοσφαίρα έκοψε τη Βασιλόπιτα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/8C2Ut2SgN3 -

  • Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Τουρκία: Σταματήστε τις γεωτρήσεις σε κυπριακά ύδατα - Πρόκληση το «Γιαβούζ»… - https://t.co/Q3QWAe65tF -

"Αλιεύοντας" την είδηση