Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για το Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο ς ς της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την ανάγκη μόνιμης λειτουργίας και αξιοποιήσεως του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου με σκοπό τη διενέργεια τακτικών διεθνών σε μόνιμη βάση.

ΌΠως αναφέρει ο ς “Το αεροδρόμιο στη Ν. Αγχίαλο ς αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους περιφερειακούς αερολιμένες της Ελλάδας υψηλών τεχνικών υποδομών, ενώ η γεωγραφική προνομιακή του θέση, τον καθιστά ένα σημαντικό κόμβο εναέριων συγκοινωνιών. Λόγω του ότι το αεροδρόμιο παραμένει στην ουσία ανεκμετάλλευτο, η περιοχή της ς έχει αποκλεισθεί από κάθε αναπτυξιακή τουριστική προοπτική. Η ντόπια χάνει εκατομμύρια , ενώ αποκλείεται και η νέων θέσεων εργασίας.

Εμφανώς ανεπαρκής και στα όρια του εμπαιγμού ήταν η απάντηση της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αφού στην ουσία με σοφίσματα αμφισβήτησε τα ισχύοντα πραγματικά περιστατικά, της μη αξιοποιήσεως δηλαδή των σημαντικών πλεονεκτημάτων του αερολιμένα. Γνωστή είναι άλλωστε η τακτική των εκπροσώπων της συγκυβερνήσεως να υπεισέρχονται σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και λεονταρισμούς με σκοπό να αποφύγουν την ουσία των προβλημάτων. Και τι να ισχυρισθεί άλλωστε, αφού το μόρφωμα της συγκυβερνήσεως έχει εκποιήσει συν τοις άλλοις τα περιφερειακά αεροδρόμια, ενέργεια την οποία δικαιολογούν ανερυθριάστως ως «αξιοποίηση».

Ο Π. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι «το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ως βασικός πυλώνας τουριστικής εισδοχής στην Κεντρική , θα αποτελέσει την αρχή μιας πολυδιάστατης ανάκαμψης στην τοπική οικονομία όλες τις εποχές του έτους».»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση