Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Λαϊνα- Καλυβιώτη για το κλείσιμο κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά
Ερώτηση Λαϊνα-  Καλυβιώτη  για το κλείσιμο κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά

Ερώτηση Λαϊνα- Καλυβιώτη για το κλείσιμο κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά

Ερώτηση κτέθεσν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί δύμβουλοι Αχιλλέας και Λαΐνας Ιωάννης , αναφορικά με το κλείσιμο κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά.

Χαρακτηριστικά οι δύο σύμβουλοι αναφέρουν: ” Μετά και την τελευταία πράξη της πριν λίγες μέρες δηλ. να προβεί η Δημοτική αρχή στο κλείσιμο της ελεύθερης παροχής νερού στις κοινόχρηστες βρύσες στη Πορταριά αλλά και άλλες Δημοτικές ενότητες, σας καταθέτουμε τα παρακάτω.

Θεωρούμε άμεσα το επόμενο διάστημα να προβείτε καλώντας μας σε έκτακτο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την , παρουσία και των τοπικών επιτροπών των τοπικών ενοτήτων της περιφέρειας μας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Έχετε ήδη διανύσει 2 χρόνια Δημοτικής θητείας με την προεκλογική σας δέσμευση για άμεση λύση του υδροδοτικού και μέχρι τώρα δεν έχει όπως βλέπετε το αίσιο .

Εις ότι μας αφορά βάση του θεσμικού μας ρόλου, είχατε την ανοχή μας και αν χρειαζόταν και την συάστασή μας. Θυμηθείτε την περσινή δήλωση πολιτικών και υπηρεσιών παραγόντων οι οποίοι δήλωναν ότι ευτυχώς μπαίνουμε σε μήνα διακοπών και συνεπώς αδειών των συμπολιτών μας οπότε και θα κάνουμε εξοικονόμηση νερού επειδή θα λείπουν , χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν από εσάς ότι έχουμε επισκέπτες και στη περιοχή μας.

Θεωρούμε λοιπόν ότι αφού προβήκατε σε των τελών αγγίζοντας το 120% νομίζοντας ότι αυτό είναι λύση, για μας είναι ένα μέτρο είσπραξης. Κλείνοντας τις κοινόχρηστες βρύσες για εξοικονόμηση νερού, θεωρούμε ότι όπως αυτές δε συνάδουν με την προεκλογική σας δέσμευση και καμπάνια ότι δεν μπορεί ο δημότης της περιφέρειας μας λιγότερο και περισσότερο ο Δημότης του κέντρου να πίνουν νερό χαμηλής ποιότητας.

Περιμένουμε τη σύγκλιση του Δ.Σ. γι αυτόν τον σκοπό και εμείς θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας προφορικός και γραπτώς γιατί θεωρούμε ότι λύση υπάρχει αλλά δε τη βλέπετε. Ως Δημοτική αρχή έχετε την ευθύνη γι αυτό πρέπει πρώτα να ανταποκρίνεστε στην σωστή απέναντι στο πολίτη και μετά να υπάρχουν και οι ανάλογες οικονομικές απαιτήσεις σας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση