Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές
Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

Ερώτηση προς τον Αντιδήμρχο Βόλου τεχνικών υπηρεσιών Αθ. Στυρίδη κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Ι. , με θέμα την αποκατάσταση των παιδικών χαρών στην ενιαία πόλη.
Η του κ. Λαϊνα γίνεται με αφορμή σχετικό φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφς “pagasistikosnews.com”, προκειμένου να αναδειχτεί το θέμα αποκατάστασης των παιδικών χαρών ενόψει καλοκαιρινής περιόδου ώστε τα παιδιά να παίζουν με και χωρίς να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος.
Ειδικότερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει: “Ερωτάται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου αν θα προβεί και πότε σε αποκατάσταση των παιδικών χαρών , δεδομένου ότι στο εξής οι καιρικές συνθήκες και οι θα οδηγήσουν γονείς και παιδιά εκεί . Η εικόνα που παρουσιάζουν είναι δυστυχώς παρατημένοι παιδότοποι. Θα σας αναφέρω π.χ τη παιδική χαρά στην αρχή του Πάρκου Αγίου Κωνσταντίνου και πίσω από τη πιάτσα των ταξί . Πάρα πολλοί γονείς πηγαίνουν στα μαγαζιά (καφετέριες) ή κάνουν βόλτα στο πάρκο και τα παιδιά τους πηγαίνουν στη συγκεκριμένη παιδική χαρά που μόνο δε προσφέρει διότι η μεγάλη κούνια είναι σπασμένη . Το 2ο παράδειγμα , αφορά τη έα Ιωνία και συγκεκριμένα στο πάρκο Λαμπράκη, όπου οι κούνιες είναι σάπιες έτοιμες να πέσουν και μια τσουλήθρα έχει σκισμένες λαμαρίνες και σπασμένες τάβλες . ΄Αμεση πηγή κινδύνου για όλα τα μικρά παιδιά . .Σ. έχει πάρει απόφαση προκειμένου να κλείσουν οι παιδικές χαρές λόγω ακαταλληλότητας γιατί δε πληρούνταν οι προδιαγραφές . Ερωτάται ο κ.Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αν υπάρχει πρόοδος ένταξης σε κάποιο πρόγραμμα προκειμένου να αποκατασταθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα που αφαιρεί τη χαρά του παιχνιδιού στις παιδικές χαρές και παιδότοπους της πόλης μας των μικρών παιδιών και το δικαίωμά τους στο παιχνίδι.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση