Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές
Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

προς τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αθ. Σταυρίδη κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Λαϊνας, με θέμα την αποκατάσταση των παιδικών χαρών στην ενιαία πόλη.
Η του κ. Λαϊνα γίνεται με αφορμή σχετικό φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας “pagasistikosnews.com”, προκειμένου να αναδειχτεί το θέμα αποκατάστασης των παιδικών χαρών ενόψει καλοκαιρινής περιόδου ώστε τα να παίζουν με ασφάλεια και χωρίς να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος.
Ειδικότερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει: “Ερωτάται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου αν θα προβεί και πότε σε αποκατάσταση των παιδικών χαρών , δεδομένου ότι στο εξής οι καιρικές συνθήκες και οι θα οδηγήσουν γονείς και εκεί . Η εικόνα που παρουσιάζουν είναι δυστυχώς παρατημένοι παιδότοποι. Θα σας αναφέρω π.χ τη παιδική στην αρχή του Πάρκου Αγίου Κωνσταντίνου και πίσω από τη πιάτσα των ταξί . Πάρα πολλοί γονείς πηγαίνουν στα μαγαζιά (καφετέριες) ή κάνουν βόλτα στο και τα παιδιά τους πηγαίνουν στη συγκεκριμένη παιδική που μόνο ασφάλεια δε προσφέρει διότι η μεγάλη κούνια είναι σπασμένη . Το 2ο παράδειγμα , αφορά τη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Λαμπράκη, όπου οι κούνιες είναι σάπιες έτοιμες να πέσουν και μια τσουλήθρα έχει σκισμένες λαμαρίνες και σπασμένες τάβλες . ΄Αμεση πηγή κινδύνου για όλα τα μικρά παιδιά . .Σ. έχει πάρει προκειμένου να κλείσουν οι παιδικές χαρές λόγω ακαταλληλότητας γιατί δε πληρούνταν οι προδιαγραφές . Ερωτάται ο κ.Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αν υπάρχει πρόοδος ένταξης σε κάποιο προκειμένου να αποκατασταθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα που αφαιρεί τη του παιχνιδιού στις παιδικές χαρές και παιδότοπους της πόλης μας των μικρών παιδιών και το δικαίωμά τους στο παιχνίδι.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

  • Επικοινωνία Αγοραστού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ #ΠαλαιοφάρσαλοςΚαλαμπάκα - https://t.co/G8LZQIJ28H -

  • Χρηματοδότηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας με 2 εκατ. ευρώ - https://t.co/0a7j39rMj6… -

"Αλιεύοντας" την είδηση