Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές
Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

Ερώτηση Ι. Λαϊνα για τις παιδικές χαρές

προς τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αθ. Σταυρίδη κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Λαϊνας, με θέμα την αποκατάσταση των παιδικών χαρών στην ενιαία πόλη.
Η του κ. Λαϊνα γίνεται με αφορμή σχετικό φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας “pagasistikosnews.com”, προκειμένου να αναδειχτεί το θέμα αποκατάστασης των παιδικών χαρών ενόψει καλοκαιρινής περιόδου ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια και χωρίς να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος.
Ειδικότερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρει: “Ερωτάται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου αν θα προβεί και πότε σε αποκατάσταση των παιδικών χαρών , δεδομένου ότι στο εξής οι καιρικές συνθήκες και οι θα οδηγήσουν γονείς και παιδιά εκεί . Η εικόνα που παρουσιάζουν είναι δυστυχώς παρατημένοι παιδότοποι. Θα σας αναφέρω π.χ τη παιδική χαρά στην αρχή του Πάρκου Αγίου Κωνσταντίνου και πίσω από τη πιάτσα των . Πάρα πολλοί γονείς πηγαίνουν στα μαγαζιά (καφετέριες) ή κάνουν βόλτα στο και τα παιδιά τους πηγαίνουν στη συγκεκριμένη παιδική χαρά που μόνο ασφάλεια δε προσφέρει διότι η μεγάλη κούνια είναι σπασμένη . Το 2ο παράδειγμα , αφορά τη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Λαμπράκη, όπου οι κούνιες είναι σάπιες έτοιμες να πέσουν και μια τσουλήθρα έχει σκισμένες λαμαρίνες και σπασμένες τάβλες . ΄Αμεση πηγή κινδύνου για όλα τα μικρά παιδιά . Το Δ.Σ. έχει πάρει προκειμένου να κλείσουν οι λόγω ακαταλληλότητας γιατί δε πληρούνταν οι προδιαγραφές . Ερωτάται ο κ.Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αν υπάρχει πρόοδος ένταξης σε κάποιο πρόγραμμα προκειμένου να αποκατασταθεί αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα που αφαιρεί τη χαρά του παιχνιδιού στις και παιδότοπους της πόλης μας των μικρών παιδιών και το δικαίωμά τους στο παιχνίδι.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση