Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα
Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα

Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα

Ερώτηση προς τη δημοτική αρχή σχετικά με διαφημιστική πινακίδα στο κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λαϊνας.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λαϊνας αναφέρει: “Στην είσοδο του Διμηνίου υπάρχει φωτεινή πινακίδα, η οποία έγινε με του κυρίου Κωνσταντίνου Λούγκου και καταστηματαρχών του τοπικού διαμερίσματος, προκειμένου να ενημερώνεται ο επισκέπτης που βρέθηκε στην εν λόγο περιοχή.

Στην σημερινή εποχή είναι σπάνιο να βρεθούν χορηγοί και αυτή η πράξη θεωρώ τους τιμά ιδιαίτερα. Όμως αυτή η φωτεινή πινακίδα στερείται ηλεκτρικού ρεύματος εδώ και ένα χρόνο γιατί βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο του οποίου βέβαια ο ιδιοκτήτης αποδέχεται με υπεύθυνη δήλωση,( όπως με πληροφόρησε ο κ. Λούγκος ) χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.
Γνωρίζοντας ότι ο κ. Δήμαρχος όπως έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ΄΄ότι είναι καλό και ωφέλιμο για τους μπορώ να ξεπεράσω τα νομικά εσκαμμένα΄΄.

Παρακαλώ όπως φροντίσετε, αν είναι δυνατόν να το ξαναδείτε ως Δημοτική αρχή προκειμένου , να χορηγηθεί ρεύμα από δημοτικό φωτισμό ουτοσώστε να τελειοποιηθεί αύτη η τόσο αξιέπαινη προσφορά του γεμάτου ευαισθησία συμπολίτη μας κυρίου Λούγκου και των καταστηματαρχών του εν λόγο τοπικού διαμερίσματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση