Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα
Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα

Ερώτηση Δημ. Λαϊνα για διαφημιστική πινακίδα

Ερώτηση προς τη δημοτική ρχή σχετικά με διφημιστική πινακίδα στο κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης .

Χαρακτηριστικά ο κ. αναφέρει: “Στην είσοδο του Διμηνίου υπάρχει φωτεινή πινακίδα, η οποία έγινε με του κυρίου νσταντίνου Λούγκου και καταστηματαρχών του τοπικού διαμερίσματος, προκειμένου να ενημερώνεται ο επισκέπτης που βρέθηκε στην εν λόγο περιοχή.

Στην σημερινή εποχή είναι σπάνιο να βρεθούν χορηγοί και αυτή η πράξη θεωρώ τους τιμά ιδιαίτερα. Όμως αυτή η φωτεινή πινακίδα στερείται ηλεκτρικού τος εδώ και ένα χρόνο γιατί βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο του οποίου βέβαια ο ιδιοκτήτης αποδέχεται με υπεύθυνη δήλωση,( όπως με πληροφόρησε ο κ. Λούγκος ) χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.
Γνωρίζοντας ότι ο κ. Δήμαρχος όπως έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ΄΄ότι είναι καλό και ωφέλιμο για τους μπορώ να ξεπεράσω τα νομικά εσκαμμένα΄΄.

Παρακαλώ όπως φροντίσετε, αν είναι δυνατόν να το ξαναδείτε ως Δημοτική αρχή προκειμένου , να χορηγηθεί από δημοτικό φωτισμό ουτοσώστε να τελειοποιηθεί αύτη η τόσο αξιέπαινη προσφορά του γεμάτου ευαισθησία συμπολίτη μας κυρίου Λούγκου και των καταστηματαρχών του εν λόγο τοπικού διαμερίσματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση