Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Tέσσερις εργολαβίες  για το  οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας

«Συμμαζεύεται» το οδικό δίκτυο με τέσσερις εργολαβίες ύψους 3,8εκ. €, oι οποίες αναμένεται να προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την Περιφερειακή Ενότητα .

Πανέτοιμη θα είναι η να υποδεχτεί τους τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο, με επισκευές και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, διαγράμμιση και κοπή χόρτων.

Πρόκειται για τέσσερις εργολαβίες που θα προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την Περιφερειακή Ενότητα , συνολικού κόστους 3.823.000 €.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη ς Δωροθέα Κολυνδρίνη θα προκηρυχθεί ο για αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μαγνησίας, ύψους 1.580.000 €. Η εργολαβία θα αφορά κατασκευή τοιχίων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και αντιμετώπιση των καθιζήσεων σε ς, κυρίως σε Πήλιο και Ανάβρα.

Στις 15 Μαρτίου, θα ακολουθήσει διαγωνισμός για την αποκατάσταση του στο Κισσό, που από καθίζηση έφυγε ένα κομ του, με κόστος της παρέμβασης 198.000 €.

Εντός του Μαρτίου, θα γίνει ο διαγωνισμός 1.800.000 € για ασφαλρώσεις στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εργολαβίες, για άλλους Δήμους της χερσαίας Μαγνησίας.

Τέλος, επίσης, εντός του Μαρτίου, η - Σποράδων, θα προκηρύξει εργολαβία για καθαρισμό των χόρτων στο οδικό δίκτυο του νομού (ύψους 120.000 €) και για διαγραμμίσεις των δρόμων, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου (ύψους 125.000 €).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση