Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Tέσσερις εργολαβίες  για το  οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας

«Συμμαζεύεται» το οδικό δίκτυο με τέσσερις εργολαβίες ύψους 3,8εκ. €, oι οποίες αναμένεται να προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Πανέτοιμη θα είναι η Μαγνησία να υποδεχτεί τους τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο, με επισκευές και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, διαγράμμιση και κοπή χόρτων.

Πρόκειται για τέσσερις εργολαβίες που θα προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, συνολικού κόστους 3.823.000 €.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη θα προκηρυχθεί ο για αποκατάσταση του οδικού δικτύου Μαγνησίας, ύψους 1.580.000 €. Η εργολαβία θα αφορά κατασκευή τοιχίων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και αντιμετώπιση των καθιζήσεων σε δρόμους, κυρίως σε Πήλιο και Ανάβρα.

Στις 15 Μαρτίου, θα ακολουθήσει για την αποκατάσταση του δρόμου στο Κισσό, που από καθίζηση έφυγε ένα κομμάτι του, με κόστος της παρέμβασης 198.000 €.

Εντός του Μαρτίου, θα γίνει ο 1.800.000 € για στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εργολαβίες, για άλλους Δήμους της χερσαίας Μαγνησίας.

Τέλος, επίσης, εντός του Μαρτίου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας- Σποράδων, θα προκηρύξει εργολαβία για καθαρισμό των χόρτων στο οδικό δίκτυο του νομού (ύψους 120.000 €) και για διαγραμμίσεις των δρόμων, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου (ύψους 125.000 €).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση