Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας
Tέσσερις εργολαβίες  για το  οδικό δίκτυο Μαγνησίας

Tέσσερις εργολαβίες για το οδικό δίκτυο Μαγνησίας

«Συμμαζεύεται» το οδικό δίκτυο με τέσσερις εργολαβίες ύψους 3,8εκ. €, oι οποίες αναμένεται να προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την .

Πανέτοιμη θα είναι η να υποδεχτεί τους τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο, με επισκευές και παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, διαγράμμιση και .

Πρόκειται για τέσσερις εργολαβίες που θα προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο από την , συνολικού κόστους 3.823.000 €.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη ς Δωροθέα Κολυνδρίνη θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για αποκατάσταση του οδικού δικτύου , ύψους 1.580.000 €. Η εργολα θα αφορά κατασκευή τοιχίων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και αντιμετώπιση των καθιζήσεων σε δρόμους, κυρίως σε Πήλιο και .

Στις 15 Μαρτίου, θα ακολουθήσει διαγωνισμός για την αποκατάσταση του δρόμου στο Κισσό, που από καθίζηση έφυγε ένα κομμάτι του, με κόστος της παρέμβασης 198.000 €.

Εντός του Μαρτίου, θα γίνει ο διαγωνισμός 1.800.000 € για ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εργολαβίες, για άλλους Δήμους της χερσαίας .

Τέλος, επίσης, εντός του Μαρτίου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας- Σποράδων, θα προκηρύξει εργολα για καθαρισμό των χόρτων στο οδικό δίκτυο του νομού (ύψους 120.000 €) και για διαγραμμίσεις των δρόμων, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου (ύψους 125.000 €).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση