Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εργασίες οδοποιίας, φωτεινής σηματοδότησης και διαγραμμίσεων
Εργασίες οδοποιίας, φωτεινής σηματοδότησης και διαγραμμίσεων

Εργασίες οδοποιίας, φωτεινής σηματοδότησης και διαγραμμίσεων

Eργασίες πλακόστρωσης σε παρόδους τους πόλης, όπως στην κάθετη πάροδο της οδού Θερμοπυλών 17 στη Νέα και στην πάροδο Ανθ. Γαζή 121 με Κουταρέλια ολοκλήρωσε αυτές τις μέρες το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας .

Επίσης έγινε η πλακόστρωση του εξωτερικού χώρου στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής δίπλα στην οδογέφυρα του Αναύρου και αποκαταστάθηκαν τα πεζοδρόμια στη Γιάννη Δήμου 131 εμπρός από τον Παιδικό Σταθμό που δημιουργούσαν προβλήματα στην των παιδιών .

Το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης τοποθέτησε νέους φωτεινούς στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Εθνικών Αγώνων στη . Ο νέος κόμβος λειτουργεί κανονικά και έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να συντονίζεται με τον κόμβο Εθνικών Αγώνων και Ελευθ. Βενιζέλου.

Παράλληλα το Τμήμα Κυκλοφορίας της Δ/νσης Βιώσιμης Κινητικότητας προχώρησε στην του νέου κόμβου επί των οδών Φιλαδελφείας, Εθνικών Αγώνων καθώς και σε άλλους δρόμους όπως στην επί της Αναπαύσεως με Χρήστου Λούλη απέναντι από το σούπερ μάρκες “Μασούτης” στη και στη γέφυρα Διμηνίου όπου χρωμάτισε ενδείξεις “STOP”.

Επιπλέον πρόκειται να προχωρήσει και η απομάκρυνση τριών ακόμη περιπτέρων μετά και τη νέα του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για τα περίπτερα στην Αθηνών ( απέναντι από την είσοδο του Πεδίου Άρεως), στην Ερμού και Σκύρου και Ιάσονος με Σποράδων (Εργ. Κέντρου).

Μια ακόμη ασφαλής παιδική παραδίδεται προς χρήση στους δημότες της κοινότητας των Άνω Λεχωνίων . Πρόκειται για την παιδική στην κεντρική πλατεία του χωριού των Άνω Λεχωνίων.

Στην πλατεία ξεκίνησαν εργασίες εξωραϊσμού από τον Οκτώβριο του 2015 με ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού και αποξήλωση της παλιάς παιδικής χαράς. Οι εργασίες τοποθέτησης των νέων οργάνων σύμφωνα με ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ολοκληρώθηκαν και αναμένεται η επίσημη πιστοποίησή της.

«Όλα τα τμήματα καθημερινά δουλεύουν και προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πόλης, να βελτιώσουν την των πολιτών στα τους, την κίνησή τους στα πεζοδρόμια, την κυκλοφορία τους στην πόλη» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δόμησης, Κυκλοφοριακών θεμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης και πρόσθεσε: « Κάθε αίτημα αποτελεί πρόκληση για τα τμήματα του Δήμου και τη Δημοτική Αρχή. Με υπευθυνότητα και σύνεση ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν ταχύτερα είναι δυνατόν στην επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες της πόλης μας.»

erga2erga1

erga

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

"Αλιεύοντας" την είδηση