Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια
Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια

Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια

Αυτοψί στο οδικό τμήμ που οδηγεί στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Κισσού, το οποίο υπέστη σημαντικές από κατάπτωση του οδοστρώματος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, πραγματοποίησαν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, σε συν με τον Δήμο ς Μουρεσίου.

Η κατάπτωση του οδοστρώματος οφείλεται στην διάβρωση του εδάφους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, με να υποχωρήσει το σε μήκος 50 μέτρων και πλάτος 3 μέτρων.

Άμεσα ενημερώθηκε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ώστας ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το συγκεκριμένο σημείο αρχικά να επισημανθεί, ώστε να μην προκληθεί κάποιο και στη συνέχεια να αποκατασταθεί.

Το σημείο επισημάνθηκε με ειδικές κορδέλες και κώνους, ενώ συνεργεία της Π.Ε Μαγνησίας έχουν μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση