Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια
Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια

Εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Κισσού λόγω καταπτώσεων πραγματοποιεί η Περιφέρεια

Αυτοψία στο οδικό τμήμα που οδηγεί στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Κισσού, το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές από κατάπτωση του οδοστρώματος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, πραγματοποίησαν συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου.

Η κατάπτωση του οδοστρώματος οφείλεται στην διάβρωση του εδάφους λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει το οδόστρωμα σε μήκος 50 μέτρων και πλάτος 3 μέτρων.

Άμεσα ενημερώθηκε και ο Θεσσαλίας ώστας Αγοραστός ο οποίος ζήτησε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου το συγκεκριμένο σημείο αρχικά να επισημανθεί, ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα και στη συνέχεια να αποκατασταθεί.

Το σημείο επισημάνθηκε με ειδικές κορδέλες και κώνους, ενώ συνεργεία της Π.Ε Μαγνησίας έχουν μεταβεί στο σημείο, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση