Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Ανάβρα
Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Ανάβρα

Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην Ανάβρα

Σημαντικό έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο Αλμυρού προς Ανάβρα διενεργείται από τις Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων πραγματοποιεί αποκατάσταση του οδοστρώματος κι ενίσχυση των πρανών με κοκκώδες υλικό στα πιο επικίνδυνα σημεία του προς Ανάβρα που επιβαρύνθηκαν από κατολισθητικά φαινόμενα κατά το τελευταίο διάστημα.

Οι τεχνικές υλοποιούνται κατόπιν επιτόπιου ελέγχου κι αυτοψίας της ως άνω αρμόδιας Υπηρεσίας, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει σύντομα κι εργολαβία τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, αποξήλωσης κατεστραμμένων κι επανατοποθέτησης νέων στηθαίων, αλλά κι ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης σε τμήματα του ως άνω προς Ανάβρα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΡΑ (1)

«Αυτές και παρόμοιες τεχνικές ανά το νομό διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και των επισκεπτών μας και γι’ αυτό οι Υπηρεσίες μας προσπαθούν τα μέγιστα κόντρα στις δυσκολίες των καιρών που ζούμε ώστε με τα λίγα να επιτύχουμε πολλά για το καλό του τόπου μας», δήλωσε η -Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση