Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έργα σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου
Έργα  σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου

Έργα σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου

Συνεχίζοντι τ κατασκευής νέων δρόμων νότια του περιφερειακού στις περιοχές και Νέας Δημητριάδας . Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εκτελούν αυτές τις ημέρες εργασίες κατασκευής νέων δρόμων στη συγκεκριμένα της οδού Κρόνου.

Στον προγραμματισμό της υπηρεσίας, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί και στον τύπο είναι να κατασκευαστούν που εφάπτονται στον Περιφερειακό και για τους οποίους υπάρχουν χρόνια αιτήματα πολιτών.

Επιπλέον και μετά την πλακόστρωση στον αύλειο χώρο της Αγίας Άννας, παρεκκλήσι του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων, τα συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες πλακόστρωσης στην στην ίδια συνοικία και συγκεκριμένα σε μια μικρή πάροδο, στη Ναυπλίου, για την οποία υπήρξε σχετικό αίτημα από πολίτη με ειδικές ανάγκες.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης με τη συν της υπηρεσίας, παρακολουθεί τα έργα εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξή τους.

Η βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη είναι μια προτεραιότητα που έχει θέσει η από το ξεκίνημά της. Η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκριθεί και να βοηθάει με της σε όλη την πόλη.

εργα

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση