Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου
Έργα  σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου

Έργα σε δρόμους και γειτονιές του Βόλου

Συνεχίζονται τα έργα κατασκευής νέων δρόμων νότια του περιφερειακού στις περιοχές και Νέας Δημητριάδας . Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εκτελούν αυτές τις ημέρες εργασίες κατασκευής νέων δρόμων στη Νέα Δημητριάδα συγκεκριμένα της οδού Κρόνου.

Στον προγραμματισμό της υπηρεσίας, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί και στον τύπο είναι να κατασκευαστούν που εφάπτονται στον Περιφερειακό και για τους οποίους υπάρχουν χρόνια αιτήματα πολιτών.

Επιπλέον και μετά την πλακόστρωση στον αύλειο χώρο της Αγίας Άννας, παρεκκλήσι του ιερού ναού των , τα συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες πλακόστρωσης στην στην ίδια συνοικία και συγκεκριμένα σε μια μικρή πάροδο, στη Ναυπλίου, για την οποία υπήρξε σχετικό αίτημα από πολίτη με ειδικές ανάγκες.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης με τη της υπηρεσίας, παρακολουθεί τα έργα εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξή τους.

Η βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη είναι μια προτεραιότητα που έχει θέσει η από το ξεκίνημά της. Η υπηρεσία προσπαθεί να ανταποκριθεί και να βοηθάει με παρεμβάσεις της σε όλη την πόλη.

εργα

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση