Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα Οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία
Έργα Οδοποιίας σε Βόλο και  Νέα Ιωνία

Έργα Οδοποιίας σε Βόλο και Νέα Ιωνία

Εκτεταμένες και επισκευής δρόμων πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου .

Συγκεκριμένα έχουν γίνει και συνεχίζονται εργασίες στους δρόμους:
1 Καμηλάρη (βάση – ), 2. Αποστολίδη από Κωστή Παλαμά., 3. Αθάμαντος (Αχιλλοπούλου-Στρ. Μακρυγιάννη), 4. Υψάλων (ασφαλτόστρωση), 5. Καλλιθέας (τμήμα ασφαλτόστρωση), 6. Κανάρη από Τσοποτού έως Πλαστήρα, 7. Αχιλλοπούλου από Γκλαβάνη έως Κουμουνδούρου, 8. Μαγνήτων από Κασσαβέτη έως Σταθά, 9. (ασφαλτικό στο σκυρόδεμα), 10. Σταδίου μπροστά στο ανοιχτό κολυμβητήριο (φρεζάρισμα περίπου πλάτους 2μ., 11. Τομή Πλαστήρα με Αιολίδος κοντά στις γραμμές απέναντι από περίπτερο, 12. Μαιάνδρου με Σύρου (τομή μικρό τμήμα δίπλα σε ρείθρο),13. Ναυπλίου από Σουϊπενας έως πριν Λαρίσης (τάπητας), 14. Ζαγοράς ανάμεσα 28ης Οκτωβρίου και Πολυμέρη (τάπητας), 15. οδός Χαλεπά από Αγ. Βασιλείου έως Μαβίλη (τάπητες στο σκυρόδεμα), 16. Ιωλκού με Ζωγρ. Θεόφιλου (τομή στην ανατολική υδρορροή), 17. Ιωλκού με Ιατρίδη (ασφαλτικό σε λακκούβα), 18. Πίσω από την Αστυνομική Διεύθυνση (. Ιωνία) σε τμήμα των οδών (γούρνες), 19. Π. Μελά από έως Δημητριάδος (τάπητας), 20.Πλαστήρα στην πιτσαρία (τάπητας τμήμα – όχι τις γραμμές)

Foto STAVRIDIS

Ο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε ότι στόχος είναι η αποκατάσταση των φθαρμένων οδοστρωμάτων που έχουν καταγραφεί είτε από την Υπηρεσία είτε μέσα από τα αιτήματα που υποβάλουν οι . Με τον τρόπο αυτό οι πιθανότητες ατυχημάτων μειώνονται και η κίνηση των οχημάτων γίνεται πιο ομαλή, βελτιώνοντας έτσι εν μέρη και την ποιότητα ζωής των πολιτών της πόλης μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση