Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει σύμβαση ύψους 300.000 ευρώ για τον καθαρισμό των υφιστάμενων τάφρων, τη μόρφωση των πρανών και των ερεισμάτων, τον καθαρισμό των οχετών και την καθαίρεση στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την βελτίωση των οδικών υποδομών, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την διευκόλυνση της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του κορωναϊού, τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζονται. Οι ανάγκες των πολιτών είναι προτεραιότητα. Με σχέδιο και προγραμματισμό βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη με ναρκωτικά χάπια - https://t.co/JUIWLujXu7 -

  • Α. Ακρίβος: Μη διανοηθείτε να φέρετε ανεμογεννήτριες στο Γαρδίκι  - https://t.co/eyLnxoMaEX -

  • Συνελήφθη 63χρονος στο Βόλο, κατηγορούμενος για ναρκωτικά - https://t.co/Ro41WX4ik6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση