Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Έργα οδικής ασφάλειας 300.000 σε Μαγνησία και B. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β. Σποράδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας υπογράφει ύψους 300.000 ευρώ για τον καθαρισμό των υφιστάμενων τάφρων, τη μόρφωση των πρανών και των ερεισμάτων, τον καθαρισμό των οχετών και την καθαίρεση στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την βελτίωση των οδικών υποδομών, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την διευκόλυνση της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του κορωναϊού, τα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζονται. Οι ανάγκες των πολιτών είναι προτεραιότητα. Με και προγραμματισμό βελτιώνουμε το ευθύνης μας, όπου υπάρχει ανάγκη» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση 12χρονου στην Αγριά #παράσυρσημεμηχανάκι - https://t.co/9cEOooXEsB -

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

"Αλιεύοντας" την είδηση