Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την “ΑΝΩΣΗ”
Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την  “ΑΝΩΣΗ”

Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την “ΑΝΩΣΗ”

Επιστημονική έρευν που μελετά τη δράση “Χωρίς Μεσάζοντες” της ΑΩΣΗΣ – Εθελοντές Βόλου, κθώς και την οικονομική κατάσταση, τις ανάγκες και τις δαπάνες των νοικοκυριών στη , δίνει με μορφή ερωτηματολογίου στη η “ΑΩΣΗ”.

Πιο συγκεκριμένα, το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελεί μέρος της διδακτορικής διατριβής του Ανδρέα Στράινζερ, Πανεπιστήμιο της ς.

Η έρευνα μελετά τις στρατηγικές των Ελληνικών νοικοκυριών στο να προμηθευτούν με τα απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες στην καθημερινή τους.

Το εγχείρημα “Χωρίς Μεσάζοντες” θα επωφεληθεί από τη συμβολή σας. Είναι σημαντικό για την επιστήμη να λάβει πληροφορίες από τα πραγματικά νοικοκυριά του Βόλου και γενικότερα της ς.

Το ερωτηματολόγιο διαρκεί περίπου 20 λεπτά και οι καταχωρίσεις σας είναι αυστηρά εμπιστευτικές και αποθηκεύονται χωρίς προσωπικά δεδομένα, δε γνωστοποιούνται ουδέποτε σε τρίτους ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την έρευνα του Ανδρέα Στράινζερ και συμβάλλουν στην εξ σημαντικών συμπερασμάτων για το κίνημα ‘Χωρίς Μεσάζοντες' στον Βόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας, κάνοντας κλικ στη σελίδα www.anwsi.gr και στη συνέχεια στην ενότητα “ερωτηματολόγιο έρευνας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση