Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την “ΑΝΩΣΗ”
Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την  “ΑΝΩΣΗ”

Έρευνα για τα νοικοκυριά στη Μαγνησία από την “ΑΝΩΣΗ”

Επιστημονική έρευνα που μελετά τη δράση “” της ΑΝΩΣΗΣ – Εθελοντές , καθώς και την οικονομική κατάσταση, τις ανάγκες και τις των νοικοκυριών στη , δίνει με μορφή ερωτηματολογίου στη η “ΑΝΩΣΗ”.

Πιο συγκεκριμένα, το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελεί μέρος της διδακτορικής διατριβής του Ανδρέα Στράινζερ, Πανεπιστήμιο της Βιέννης.

Η έρευνα μελετά τις στρατηγικές των Ελληνικών νοικοκυριών στο να προμηθευτούν με τα απαραίτητα και υπηρεσίες στην καθημερινή τους.

Το εγχείρημα “” θα επωφεληθεί από τη συμβολή σας. Είναι σημαντικό για την επιστήμη να λάβει πληροφορίες από τα πραγματικά νοικοκυριά του και γενικότερα της .

Το ερωτηματολόγιο διαρκεί περίπου 20 λεπτά και οι καταχωρίσεις σας είναι αυστηρά εμπιστευτικές και αποθηκεύονται χωρίς προσωπικά δεδομένα, δε γνωστοποιούνται ουδέποτε σε τρίτους ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την έρευνα του Ανδρέα Στράινζερ και συμβάλλουν στην εξαγωγή σημαντικών συμπερασμάτων για το κίνημα ‘Χωρίς Μεσάζοντες’ στον Βόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας, κάνοντας κλικ στη σελίδα www.anwsi.gr και στη συνέχεια στην ενότητα “ερωτηματολόγιο έρευνας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση