Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ένταση στην ΕΠΖ για την τροποποίηση Κανoνιστικής

Ένταση στην ΕΠΖ για την τροποποίηση Κανoνιστικής

βλήθηκε η συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητς Ζωής του Δήμου Βόλου για την λήψη ς σχετικά με την τροποποίηση της Κανονιστικής ς του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορά στην παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

Αφορμή της αναβολής, οι έντονες αντιδράσεις των καταστηματαρχών κι έτσι το θέμα αποσύρθηκε, μετά από διαβούλευση στο του δημάρχου Βόλου με την αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μίνα Καλογήρου και θα επανέλθει προς ψήφιση μετά από των καταστηματαρχών με τον ασκούντα χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου.

Οι εκπρόσωποι των καταστηματαρχών είχαν συγκεντρωθεί αρκετή ώρα πριν την έναρξη της συνεδρίασης στο διάδρομο έξω από τα γραφεία του δημάρχου Βόλου και της αντιδημάρχου, τονίζοντας πως «δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Δεν είναι δυνατόν να ζητούνται από την Κανονιστική εν μέσω οικονομικής ς, να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις με την κατασκευή ξυλοκατασκευών και τεντών στην και την Ερμού» επισήμαναν χαρακτηριστικά .

Οι τόνοι ανέβηκαν και μεταξύ των καταστηματαρχών και αντηλλάγησαν βαρείς χαρακτηρισμοί, ενώ κάποιοι είχαν εισέλθει στο του δημάρχου, γεγονός που πυροδότησε περαιτέρω την ατμόσφαιρα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Νίκ. Στόικος τόνισε πως «η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σταματήσει να ενδίδει σε πιέσεις. Το θέμα αυτό ταλανίζεται και πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν όσα προβλέπει η Κανονιστική» προσέθεσε.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής συνεδρίασης της ΕΠΖ ο ασκών καθήκοντα Δημάρχου Θ. Θεοδώρου δεσμεύτηκε στους να συναντηθεί μαζί τους την ερχόμενη πιθανότατα Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουν το θέμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση