Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιτυχημένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων -ποτών FOODEXPO 2019
Επιτυχημένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων -ποτών FOODEXPO 2019

Επιτυχημένη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην έκθεση τροφίμων -ποτών FOODEXPO 2019

Στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη 2019 βρέθηκαν 16 επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με μια παρουσία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης, την ποιότητα των επισκεπτών και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει συνεργάτες.

Το τριήμερο 16-18 Μαρτίου τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan expo στην Αθήνα πέρασαν χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τις επιχειρήσεις και τα της Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας, και διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά η τεράστια δυναμική των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών και η σημαντική τους συμβολή στην οικονομία της χώρας μας.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση στον ενιαίο εκθεσιακό χώρο του ήταν οι:

2. THETIDA – ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΕΙΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΒΙΟΛΟΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΡΙΓΑΝΗ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΘΥΜΑΡΙ)
3. ΒΑΒΛΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ – ΣΠΟΡΕΛΑΙΑ

5. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
6. ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ
7. ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΠΥΡΕΣ
8. ΛΥΧΝΑΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε. ΕΛΙΕΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΟΛΤΟΣ ΕΛΙΑΣ
9. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΚΕΡ ΔΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΑΤΙ
10. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΑΙΩΝΕΣ / AEONS ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΛΙΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΥΔΙΟΥ
11. ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΡΟΣ – MOUNTAIN TEA COMPANY ΤΣΑΪ ΒΟΥΝΟΥ, ΡΙΓΑΝΗ, ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΛΟΥΙΖΑ, ΜΕΝΤΑ, ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ, ΜΙΓΜΑΤΑ ΤΣΑΓΙΩΝ
12. ΔΥΑΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΒΟΤΑΝΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
13. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ TERRA FEREA ΟΣΠΡΙΑ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΡΙΓΑΝΗ, ΤΣΑΪ ΒΟΥΝΟΥ, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
14. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΟΕ ΣΑΛΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΩΣ
15. ΖΩΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΟΝ.ΕΠΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ, ΒΟΤΑΝΑ
16. ΧΑΡΜΑΝΗΣ Ι.Ε. ΧΑΛΒΑΣ ΒΟΛΟΥ ΧΑΛΒΑΣ, ΤΑΧΙΝΙ, ΠΑΣΤΕΛΙ, ΜΠΑΡΕΣ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ
Το Ε για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη στα μέλη του και τις συντονισμένες ενέργειες του προς όφελός τους μέσα από την συμμετοχή τους σε σημαντικές και υψηλού κύρους και αποτελεσματικότητας διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
«Σκοπός και στόχος μας είναι αποκλειστικά και μόνο η ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων μέσα από ποικίλες δράσεις που θα συμβάλλουν στην και των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους. Η δυναμική των επιχειρήσεων της Μαγνησίας είναι αστείρευτη και αυτό πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό μέσω στοχευμένων ενεργειών ώστε να υπάρχει σταθερά αυξανόμενος ρυθμός ανάπτυξης. Η συμμετοχή σε εκθεσιακά γεγονότα εσωτερικού και εξωτερικού είναι ένα σπουδαίο μέσο προς την κατεύθυνση αυτή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση