Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση ΚΔΑΠ του ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με χαμόγελα, μουσική και πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Βελεστίνου, η καλοκαιρινή τελετή λήξης του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα ου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε θεατρική , χορογραφίες και εκθεμάτων.

Τα παιδιά παρουσίασαν τη θεατρική «Η Ειρήνη» του Αριστοφάνη και τη μουσικοκινητική – χοροθεατρική παράσταση «Η αρπαγή της Περσεφόνης». Η ζωντάνια, το κέφι αλλά και οι μοναδικές χορευτικές ικανότητες των παιδιών δημιούργησαν μια άκρως διασκεδαστική που παρέσυρε το κοινό καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της παράστασης.

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κα Βασιλική Παπανικολάου – Χατζοπούλου ανέφερε ότι «Το ΚΔΑΠ επανδρωμένο με ειδικευμένο, στην κάθε κατηγορία του προσωπικό, με οργανωμένες δραστηριότητες και με πλήρη υπευθυνότητα και ευσυνειδησία στο έργο του, αποτελεί σημαντικό παράγοντα εξέλιξης για τον δήμο μας. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον τόπο μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Να ανοίξουμε και άλλες δομές, να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας, να κινηθεί η αγορά, να μειώσουμε την ανεργία. Πέρα από τις όποιες δυσκολίες, καταφέραμε την επέκταση των δράσεων του συγκεκριμένου προγράμματος με τη δημιουργία νέας δομής ΚΔΑΠ στην τοπική κοινότητα Καναλίων. Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην υλο αυτής της εκδήλωσης, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο ΝΠΔΔ και τους υποσχέθηκε τη διατήρηση και την ενίσχυση των παιδικών τμημάτων. Ευχαρίστησε τους δημότες, που με την παρουσία τους τιμούν και δείχνουν διάχυτα την διαδημοτική συνείδηση που τους κατέχει και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την προσφορά εδεσμάτων. Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρήγα ου κ. Δημήτρη Νασίκα για την αμέριστη και συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού μας ξανά το Σεπτέμβρη.»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου , οι ιερείς Αθ. Συρταδιώτης και Αθ. Σκοπιανός, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γ. Κίτσιος, οι αντιδήμαρχοι Τρ. Γκογκινούδης, Χρ. Παπαρούνας και Δ. Παλληκάρης, οι Τρ. Παπαϊωάννου, Στ. Χατζής & Μ. Κουσκουρίδας, ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Χρ. Κολοκοτρώνης, ο σύμβουλος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Χατζής, οι πρώην Φερών και Κάρλας, Γ. Παπαδάμ & Κ. Μπόζας και πλήθος κόσμου.

kdaprf2kdaprf

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση