Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης
Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η σημερινή της Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα το επιχειρησιακό του Δήμου για τις ολοκληρωμένες αστικές παρεμβάσεις, στο πλαίσια του νέου 2016 -2020 κι αναμένεται να επαναληφθεί αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 14.00, ανεξαρτήτως συμμετοχής αριθμού φορέων.

Από τους 40 και 17 πολίτες που προσκλήθηκαν, σήμερα παραβρέθηκαν μόλις τρία άτομα και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Απ. Ζαρκάδας – Βεργής, ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. και ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασ. .

Το επιχειρησιακό περιλαμβάνει 11 προτάσεις που είχε παρουσιάσει πέρυσι η Δημοτική Αρχή και αφορούν ανάπλαση της περιοχής Παλαιού Λιμεναρχείου, ενίσχυση και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου – συνεδριακού κέντρου, επέκταση του δικτύου πεζοδρόμων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στον κεντρικό ιστό της πόλης και παρέμβαση στο φωτισμό της αστικής περιοχής.

Επίσης προβλέπονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με τη δημιουργία πέντε κυκλικών κόμβων και επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στον αστικό ιστό του Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Ακόμη, προβλέπεται να κατεδαφιστεί του του Υγειονομικού, για διαμόρφωση πλατείας και ανάδειξη του κτιρίου Σπίρερ, να διαμορφωθούν τέσσερις αποθήκες του Τελωνείου Βόλου για χώρους συνάθροισης του κοινού, να γίνει παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου.

Τέλος προβλέπεται να κατεδαφιστεί το του πρώην κινηματογράφου «Νίκη», για δημιουργία χώρου στάθμευσης και ένα κτίριο επί των οδών Μαιάνδρου – Καισαρίας, ώστε ο χώρος να ενοποιηθεί με κοινόχρηστο χώρο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση