Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης
Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η Επιτροπή Διαβούλευσης

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η σημερινή της Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα το του Δήμου για τις ολοκληρωμένες αστικές παρεμβάσεις, στο πλαίσια του νέου ΕΣΠΑ 2016 -2020 κι αναμένεται να επαναληφθεί αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 14.00, ανεξαρτήτως συμμετοχής αριθμού φορέων.

Από τους 40 φορείς και 17 που προσκλήθηκαν, σήμερα παραβρέθηκαν μόλις τρία άτομα και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Απ. Ζαρκάδας – Βεργής, ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργ. και ο εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασ. Ηλιόπουλος.

Το περιλαμβάνει 11 που είχε παρουσιάσει πέρυσι η Δημοτική Αρχή και αφορούν ανάπλαση της περιοχής Παλαιού Λιμεναρχείου, ενίσχυση και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου – συνεδριακού κέντρου, επέκταση του δικτύου πεζοδρόμων και δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στον κεντρικό ιστό της πόλης και παρέμβαση στο φωτισμό της αστικής περιοχής.

Επίσης προβλέπονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με τη δημιουργία πέντε κυκλικών κόμβων και επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στον αστικό ιστό του και Νέας Ιωνίας.

Ακόμη, προβλέπεται να κατεδαφιστεί του του Υγειονομικού, για διαμόρφωση πλατείας και ανάδειξη του κτιρίου , να διαμορφωθούν τέσσερις αποθήκες του Τελωνείου για χώρους συνάθροισης του κοινού, να γίνει παρέμβαση στην οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου.

Τέλος προβλέπεται να κατεδαφιστεί το του πρώην κινηματογράφου «», για δημιουργία χώρου στάθμευσης και ένα επί των οδών Μαιάνδρου – Καισαρίας, ώστε ο χώρος να ενοποιηθεί με κοινόχρηστο χώρο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση