Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίθεση κουνουπιών δέχονται οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας
Επίθεση κουνουπιών δέχονται οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας

Επίθεση κουνουπιών δέχονται οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας

Επίθεση κουνουπιών δέχονται οι πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας και διερωτώνται εάν φέτος εφαρμόστηκε πρόγραμμα κουνουποκτονίας.

Λουόμενους στην περιοχή των Αλυκών τους «γάζωσαν» τα κουνούπια κατά τις απογευματινές ως τις πρώτες βραδινές ώρες και έκαναν τη ζωή τους και κυρίως των μικρών παιδιών αφόρητη. Μόνο κάποιοι προνοητικοί που έφεραν μαζί τους αντικουνουπικά τη γλίτωσαν.

Παρόμοια περιστατικά καταγράφονται και στην περιοχή Διμηνίου όπου τα κουνούπια κάνουν «πάρτυ». Γυναίκα κάτοικος της περιοχής έλεγε πως αν και ο σύζυγός της ψέκασε γύρω –γύρω από το σπίτι εντούτοις τα κουνούπια δεν λένε να εξαφανιστούν. Αντιθέτως , επιτίθενται και τσιμπούν τους ανθρώπους.

Τα ίδια κρούσματα παρουσιάζονται και μέσα στο Βόλο και οι κάτοικοι προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν με φιδάκια, ταμπλέτες και άλλα αντικουνουπικά υγρά.

Κάτι οι υψηλές θερμοκρασίες, κάτι η υγρασία και οι πρόσφατες βροχοπτώσεις έχουν «θεριέψει» τα κουνούπια και μένει να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισής τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ενενήντα εννιάμισι κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα - https://t.co/vtGAD8LtVG -

  • Βαγγ. Νασιόπουλος: Είμαστε απέναντι σε όσους σκέφτονται να ξεπουλήσουν το νερό στο Νότιο Πήλιο… - https://t.co/07vlGc2IbE -

  • Στην Ανάληψη η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας - https://t.co/IVnmpVBrER -

"Αλιεύοντας" την είδηση