Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Επίθεση κατά πάντων και συγκεκριμένα κατά των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, της τοπικής ΝΔ και του Αχ.Μπέου εξαπέλυσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αναφέρει:«Tην 22/02/2016 στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική της πορεία προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Το ΠΑΣΟΚ ως βασικός πυλώνας ς και εμπνευστής αυτής της κίνησης πιστεύουμε ότι θα εκφράσει τους που πιστεύουν σε ένα χώρο γνήσια μεταρρυθμιστικό, ενταγμένο στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας.

Η συνεδρίασε χθες και συζήτησε τις τονίζοντας ότι για την πόλη του Βόλου και γενικότερα για την περιοχή της Μαγνησίας τα συμπεράσματα είναι τραγικά.
η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Μαγνησίας είναι ανύπαρκτη στο σύνολό της. Καμία σύγκριση δεν υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν.

Οι του ΣΥΡΙΖΑ και η εκπρόσωπος Τύπου των Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνιστούν πρόκληση απέναντι στο μέσο πολίτη. Αδιαφορία για τα μεγάλα ζητήματα που οδηγούν το Νομό 30 χρόνια πίσω από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και «βολέματα» συγγενών και φίλων σε μετακλητές θέσεις εκ μέρους της Μαρίνας Χρυσοβελώνη είναι τα μόνα ενδιαφέροντα τους.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι αδιάφοροι και το ενδιαφέρον τους εξαντλείται σε γραφειοκρατικές επερωτήσεις ρουτίνας. Κανένα σχέδιο δεν κατατέθηκε από την πλευρά τους για την έξοδο από την κρίση, για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των θεσμών. Όλα κινούνται κατά τύχη.

Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βόλου αδυνατεί από τις διασπάσεις να ασκήσει το ρόλο της. Χρεώνεται ότι προεκλογικά αρνήθηκε το γεγονός της ς δημοκρατικού μετώπου απέναντι στον «μπεϊσμό». Τότε το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

Στο Δήμο Βόλου κυριαρχεί ο απόλυτος ευτελισμός των θεσμών .Ένας δημοτικός σύμβουλος που δηλώνει ανερυθρίαστα αχυράνθρωπος δημαρχεύει ενώ ο κ. Μπέος που βρίσκεται σε αργία δηλώνει παντού πως κουμαντάρει τον Δήμο. Κανένας θεσμός δεν λειτουργεί και καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει από την αποκεντρωμένη στις καταγγελίες δημοτικών συμβούλων εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά.

Την ίδια στιγμή η τοπική ακροβατεί ανάμεσα στις άθλιες συμπεριφορές στελεχών της που συμπορεύτηκαν με τον εν «αργία» δήμαρχο και σε στελέχη της που υπηρέτησαν με συνέπεια και σοβαρότητα το δήμο Βόλου. Θα αντιδράσουμε σε αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει; Εμείς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε πως ΝΑΙ. Είναι στο χέρι όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να πουν ΟΧΙ στον εξευτελισμό και να αντιδράσουν.

Θα αντιδράσουμε σε αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει ;Εμείς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε πως ΝΑΙ. Είναι στο χέρι όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να πουν ΟΧΙ στον εξευτελισμό και να αντιδρούν».

"Αλιεύοντας" την είδηση