Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Επίθεση κατά πάντων από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Επίθεση κατά πάντων και συγκεκριμένα κατά των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, της τοπικής και του Αχ.Μπέου εξαπέλυσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Στην ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αναφέρει:«Tην Κυριακή 22/02/2016 στη πραγματοποιήθηκε της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ώστε να οργανωθούν τα επόμενα βήματα και η μελλοντική της πορεία προς την Πολιτική και Προγραμματική Συνδιάσκεψη.

Το ΠΑΣΟΚ ως βασικός πυλώνας δημιουργίας και εμπνευστής αυτής της κίνησης πιστεύουμε ότι θα εκφράσει τους πολίτες που πιστεύουν σε ένα χώρο γνήσια μεταρρυθμιστικό, ενταγμένο στις αρχές της σοσιαλδημοκρατίας.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας συνεδρίασε χθες και συζήτησε τις πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι για την πόλη του Βόλου και γενικότερα για την περιοχή της Μαγνησίας τα συμπεράσματα είναι τραγικά.
η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Μαγνησίας είναι ανύπαρκτη στο σύνολό της. Καμία σύγκριση δεν υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνιστούν πρόκληση απέναντι στο μέσο πολίτη. Αδιαφορία για τα μεγάλα ζητήματα που οδηγούν το Νομό 30 χρόνια πίσω από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και «βολέματα» συγγενών και φίλων σε μετακλητές θέσεις εκ μέρους της Μαρίνας Χρυσοβελώνη είναι τα μόνα ενδιαφέροντα τους.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές είναι αδιάφοροι και το ενδιαφέρον τους εξαντλείται σε γραφειοκρατικές ρουτίνας. Κανένα σχέδιο δεν κατατέθηκε από την πλευρά τους για την έξοδο από την , για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των θεσμών. Όλα κινούνται κατά τύχη.

Η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Βόλου αδυνατεί από τις διασπάσεις να ασκήσει το ρόλο της. Χρεώνεται ότι προεκλογικά αρνήθηκε το γεγονός της δημιουργίας δημοκρατικού μετώπου απέναντι στον «μπεϊσμό». Τότε το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν οι επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

Στο Δήμο Βόλου κυριαρχεί ο απόλυτος ευτελισμός των θεσμών .Ένας δημοτικός σύμβουλος που δηλώνει ανερυθρίαστα αχυράνθρωπος δημαρχεύει ενώ ο κ. Μπέος που βρίσκεται σε αργία δηλώνει παντού πως κουμαντάρει τον Δήμο. Κανένας θεσμός δεν λειτουργεί και καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει από την αποκεντρωμένη διοίκηση στις δημοτικών συμβούλων εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά.

Την ίδια στιγμή η τοπική Νέα ακροβατεί ανάμεσα στις άθλιες συμπεριφορές στελεχών της που συμπορεύτηκαν με τον εν «αργία» δήμαρχο και σε στελέχη της που υπηρέτησαν με συνέπεια και σοβαρότητα το δήμο Βόλου. Θα αντιδράσουμε σε αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει; Εμείς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε πως . Είναι στο χέρι όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να πουν ΟΧΙ στον εξευτελισμό και να αντιδράσουν.

Θα αντιδράσουμε σε αυτό το πρωτόγνωρο που συμβαίνει ;Εμείς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούμε πως . Είναι στο χέρι όλων των δημοκρατικά σκεπτόμενων πολιτών να πουν ΟΧΙ στον εξευτελισμό και να αντιδρούν».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

  • #Βουνό ή #θάλασσα; #Βουνό #θάλασσα - https://t.co/ueHA0yDmvj -

"Αλιεύοντας" την είδηση