Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου
Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου

Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου

“Το ποσό αυτό είναι φορολογούμενο κεφάλαιο προηγούμενων ετών, ύψους 1.831.000 προς διάθεση και χωρίς δέσμευση ή υποχρέωση να δηλώνεται στο πόθεν έσχες σύμφωνα με το Νόμο. Είναι δε ανηρτημένο και στην ιστοσελίδα του υπ. Οικονομικών και έχει ελεγχθεί ενδελεχώς φορολογικά.”

Αυτό απάντησε ο Δήμαρχος , αναφορικά με την ερώτηση προς τρεις υπουργούς, που υπέβαλε ο Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κ , που -όπως τονίζει-κατά τα άλλα «παίζει» το βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητεί να ελεγχθώ για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και ψευδή δήλωση πόθεν έσχες ενός εκατομμυρίου ευρώ, επαναλαμβάνω ότι Επίσης ο κ. Μπέος τονίζει: “Μόνος προβληματισμός είναι εάν ο – κατά τύχη – είναι απύθμενος υποκριτής ή απίστευτα αφελής. Αλήθεια μπορεί να μην διανοήθηκε καν ότι εξ αιτίας των δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχω και στις οποίες με ενέπλεξε το σάπιο πολιτικό καθεστώς, όλο αυτό το διάστημα δεν με «ξετίναξαν» φορολογικά οι αρμόδιες ;

Και πως αν είχαν διαπιστώσει έστω ενός ευρώ φοροδιαφυγή δεν θα με είχαν «σταυρώσει» – όπως και ο ίδιος επιθυμεί – και πάλι;

Ας αντιληφθεί ο κ. ότι οι πολίτες τον εξέλεξαν, όπως τον εξέλεξαν, για να δώσει, αν μπορεί, κάποιες λύσεις στα με τους προτα και όχι για να παριστάνει τον φορο – Κλουζό για κάθε πολίτη, της αρεσκείας του ή μη.

Εάν πάλι επιθυμεί απεγνωσμένα δημοσιότητα ας αναζητήσει άλλους πιο δόκιμους τρόπους.  Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος του βουλευτή είναι ήδη υποβαθμισμένος, ας μην τον υποβαθμίζει και άλλο ο συναγωνιστής των κουκουλοφόρων Δελημήτρος, φέρνοντας τον δηλαδή στα του.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση