Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου
Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου

Επίθεση Μπέου κατά Δελημήτρου

“Το αυτό είναι φορολογούμενο κεφάλαιο προηγούμενων ετών, ύψους 1.831.000 προς διάθεση και χωρίς δέσμευση ή υποχρέωση να δηλώνεται στο σύμφωνα με το Νόμο. Είναι δε ανηρτημένο και στην του υπ. Οικονομικών και έχει ελεγχθεί ενδελεχώς φορολογικά.”

Αυτό απάντησε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, αναφορικά με την προς τρεις υπουργούς, που υπέβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ , που -όπως τονίζει-κατά τα άλλα «παίζει» το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητεί να ελεγχθώ για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή και ψευδή δήλωση ενός εκατομμυρίου , επαναλαμβάνω ότι Επίσης ο κ. Μπέος τονίζει: “Μόνος προβληματισμός είναι εάν ο – κατά τύχη – βουλευτής είναι απύθμενος υποκριτής ή απίστευτα αφελής. Αλήθεια μπορεί να μην διανοήθηκε καν ότι εξ αιτίας των δικαστικών εκκρεμοτήτων που έχω και στις οποίες με ενέπλεξε το σάπιο πολιτικό καθεστώς, όλο αυτό το διάστημα δεν με «ξετίναξαν» φορολογικά οι αρμόδιες υπηρεσίες;

Και πως αν είχαν διαπιστώσει έστω ενός φοροδιαφυγή δεν θα με είχαν «σταυρώσει» – όπως και ο ίδιος επιθυμεί – και πάλι;

Ας αντιληφθεί ο κ. ότι οι πολίτες τον εξέλεξαν, όπως τον εξέλεξαν, για να δώσει, αν μπορεί, κάποιες λύσεις στα μεγάλα τους προβλήματα και όχι για να παριστάνει τον φορο – Κλουζό για κάθε πολίτη, της αρεσκείας του ή μη.

Εάν πάλι επιθυμεί απεγνωσμένα ας αναζητήσει άλλους πιο δόκιμους τρόπους.  Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος του βουλευτή είναι ήδη υποβαθμισμένος, ας μην τον υποβαθμίζει και άλλο ο συναγωνιστής των κουκουλοφόρων Δελημήτρος, φέρνοντας τον δηλαδή στα μέτρα του.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση