Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας
Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Επιστολή Μ.Μιτζικού για την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Επιστολή στον πρόεδρο του Αστικού Κτελ έστειλε ο επικεφαλής της παράταξης “” Μιχάλης μαζί με την δημοτικό σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου ζητώντας την επέκταση της αστικής γραμμής 9 μέχρι την νέα Αστυνομική Διεύθυνση στην περιοχή του Αλιβερίου.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Η προσβασιμότητα των συμπολιτών μας στην Αστυνομική Διεύθυνση στην περιοχή του Αλιβερίου δυσχεραίνεται λόγω μη επαρκούς συγκοινωνίας με του Αστικού .

Σε πρόσφατη συνάντησή μας με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης ετέθη το ζήτημα επέκτασης της γραμμής 9 μέχρι το νέο κτίριο της Α.Δ.Μ.

Είναι προφανές ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να προωθηθεί η επέκταση της γραμμής 9 ώστε να καθιστά εύκολα προσβάσιμη την Α.Δ.Μ. στους του και όχι μόνον.

Θεωρούμε ότι το πρέπει προβεί σε όλες τις απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε να λάβει χώρα άμεσα η επέκταση της γραμμής 9 στην Α.Δ.Μ. και αυτό προς όφελος των συμπολιτών μας.

Η δημοτική μας παράταξη θα στηρίξει, πρωτίστως στα θεσμικά όργανα του Δήμου, κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τιμή,

Μιχάλης

Αικατερίνη Τσοπουρίδου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση